Η SkyUp Airlines υπέγραψε συμφωνία με την TAL Aviation για την έναρξη της πτήσης της από το Διεθνές Αεροδρόμιο Boryspil στο Κίεβο προς το Βελιγράδι της Σερβίας.

Μετά την ανακοίνωση της νέας πτήσης μεταξύ Βελιγραδίου και Κίεβου, η SkyUp Airlines, η ουκρανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανέθεσε στην TAL Aviation να την εκπροσωπήσει ως Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων στη Σερβία.

Η σερβική ομάδα της TAL Aviation με επικεφαλής τον κ. Veljko Markovic θα παρέχει πωλήσεις και μάρκετινγκ, μεταξύ άλλων υπηρεσιών για την υποστήριξη της αγοράς της.

Η SkyUp πραγματοποιεί δύο εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις μεταξύ Σερβίας και Ουκρανίας, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Αναχώρηση από Βελιγράδι 18:40 
Άφιξη στο Κίεβο 21:35
Αναχώρηση από το Κίεβο 16:35 
Άφιξη στο Βελιγράδι 17:40 

Η υπηρεσία λειτουργεί με αεροσκάφος Boeing 737-700 NG, με χωρητικότητα 149 θέσεων.

Η SkyUp και η TAL Aviation συνεργάζονται στενά από το 2019, παρέχοντας υπηρεσίες επιβατών στην ιταλική ταξιδιωτική αγορά.

“Η επέκταση της συνεργασίας μας με την SkyUp είναι σπουδαία νέα για όλους εμάς στην TAL Aviation. Αυτή τη στιγμή γιορτάζουμε 3 χρόνια από την πρώτη της πτήση, και από τότε που η αεροπορική εταιρεία είχε μόλις έναν προορισμό έφτασε να έχει 60. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της ανάπτυξης της SkyUp “, λέει ο Nissim Sagis, Διευθύνων Σύμβουλος της TAL Aviation.