Η BLUE AIR προσθέτει 17 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας και γίνεται ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας σε αυτήν την εξαιρετικά απαιτητική αγορά για το καλοκαίρι του 2021. 

Η Blue Air ξεκίνησε τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα στα τέλη Απριλίου από τη Ρουμανία και πλέον εκτελεί 17 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 5 ελληνικούς προορισμούς σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Καλοκαίρι 2021».

Πραγματοποιεί πτήσεις από το Βουκουρέστι προς την Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Μύκονο και τη Ζάκυνθο, και από το Μπακάου στην Αθήνα με τιμές εισιτηρίων από 19,99 ευρώ / απλή διαδρομή, συμπεριλαμβάνονται φόροι και μία δωρεάν αλλαγή.

Η Blue Air επικεντρώνεται στην επέκταση του δικτύου της και στην παροχή αποτελεσματικών συνδέσεων με προορισμούς μεγάλου ενδιαφέροντος τόσο για τον ελεύθερο όσο και για τον επιχειρηματικό τομέα, στις πιο προσιτές τιμές ταξιδιού.

Η Blue Air ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ιστορία των 16 χρόνων μια απευθείας καθημερινή πτήση στην Αθήνα και δύο φορές εβδομαδιαία πτήση στο Μπακάου, ενώ έχει επενδύσει  ένα μεγάλο μέρος της, στα ταξίδια από το Βουκουρέστι στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, εισάγοντας δύο φορές την εβδομάδα υπηρεσία σε τέσσερα ελληνικά νησιά.

  • Βουκουρέστι – Αθήνα: 7 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Μπακάου – Αθήνα: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Βουκουρέστι – Ηράκλειο: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Βουκουρέστι – Ρόδος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Βουκουρέστι – Μύκονος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
  • Βουκουρέστι – Ζάκυνθος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως

Η Blue Air συνδέει την Ελλάδα με όλες τις περιοχές της Ρουμανίας μέσω 5 πτήσεων μίας στάσης μεταξύ της Αθήνας και 5 βασικών ρουμανικών πόλεων, μέσω του Βουκουρεστίου Otopeni Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Suceava, Timisoara.

O Krassimir Tanev,  εμπορικός διευθυντής της Blue Air δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με το άνοιγμα του ελληνικού μας δικτύου φέτος, καθώς αυτή ήταν μια πολύ απαιτητική αγορά από τους πελάτες μας. Ξεκινώντας με αυτό το καλοκαίρι, η Blue Air δεν ξεκινά μόνο την πρώτη άμεση υπηρεσία της στην Ελλάδα, αλλά γίνεται η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία μεταξύ των δύο αγορών προς όφελος των πελατών μας που μπορούν τώρα να απολαύσουν περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές σε προσιτές τιμές από 19,99 ΕΥΡΩ”

Σε λίγες μέρες ακολουθεί και αποκλειστική συνέντευξη στο Airnews.gr του Krassimir Tanev.