Από τις 17 Ιουλίου 2021, η Kuwait Airways επανέφερε δύο εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Μονάχου και Πόλης του Κουβέιτ. 

Η διαδρομή λειτουργεί κάθε Πέμπτη και Σάββατο με ένα ολοκαίνουργιο Airbus A320neo.

« Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Kuwait Airways αποφάσισε να ξαναρχίσει πτήσεις προς το Μόναχο και αναμένουμε καλή ανταπόκριση στη διαδρομή αυτό το καλοκαίρι », δηλώνει ο Oliver Dersch, Αντιπρόεδρος Traffic Development Munich Airport.

Μαζί με τις πτήσεις της Emirates, της Etihad και της Qatar Airways, θα πραγματοποιηθούν συνολικά 19 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από την περιοχή του Κόλπου προς το Μόναχο τον Ιούλιο.

Το 2019, 1,7 εκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν σε πτήσεις μεταξύ Μονάχου και κρατών του Κόλπου. « Είμαστε πεπεισμένοι ότι η κίνηση μεταξύ των δύο δημοφιλών περιοχών θα ανακάμψει σύντομα, με τη Γερμανία να επιτρέπει για άλλη μια φορά την είσοδο για πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες από χώρες εκτός της ΕΕ », προσθέτει ο Dersch.

Με υπέροχα κτίρια και βασιλικά παλάτια, μουσεία παγκόσμιας κλάσης, ατελείωτα πάρκα, πολυτελή καταστήματα και φαγητό, και πεντακάθαρες λίμνες και τις Άλπεις σε κοντινή απόσταση, το Μόναχο και η Βαυαρία αντιπροσωπεύουν τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό στη Γερμανία για επισκέπτες από την περιοχή του Κόλπου.