Η Discover the World έχει συνάψει συνεργασία με την World Ticket, κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων για τις χαμηλού κόστους και υβριδικές αεροπορικές εταιρείες.

Η World Ticket παρέχει παγκοσμίως το Σύστημα Εξυπηρέτησης Επιβατών (PSS) γνωστό και ως Sell-More-Seats για τις αεροπορικές εταιρείες μέσω της ιδιόκτητης αεροπορικής εταιρείας Flex Flight με τον IATA κωδικό W2. Επίσης, παρέχει σύστημα διανομής με εξωτερική ανάθεσης (GDS outsourcing) μέσω της W2, υπό-φιλοξενώντας ως παγκόσμια εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων.

Επιπλέον, η World Ticket δεσμεύεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου που ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αξίες της Discover the World. Με αυτήν την παγκόσμια προσέγγιση οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν στον τομέα των στρατηγικών αγορών ώστε να προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στις αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν παγκοσμίως.

«Με ευχαρίστηση προχωράμε στην συνεργασία με την World Ticket με σκοπό να βοηθήσουμε τις αεροπορικές εταιρείες να αυξήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα έσοδά τους στην μετά κορωνοιό εποχή. Δουλεύοντας με μια τόσο τεχνολογικά προοδευτική επιχείρηση, η ποικιλία των αεροπορικών υπηρεσιών της Discover πλέον καλύπτει καινοτόμες και πολυάριθμες λύσεις από το τμήμα των πωλήσεων μέχρι και το τμήμα διανομής. Υπάρχουν πιο πολλές επιλογές χρήσιμες για την γρήγορη ανάπτυξη και ενδυνάμωση της τουριστικής βιομηχανίας!», εξήγησε ο Ian Murray, ο διευθύνων σύμβουλος της Discover the World.

Ο Lasse Meilsoe, ιδρυτής της World Ticket, δήλωσε, «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την συνεργασία με την Discover the World, όπου παρατηρούμε σημαντικές συνεργίες ανάμεσα στις υπηρεσίες των δύο εταιριών και πιο συγκεκριμένα μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η πλακέτα της W2 όπου μαζί θα μπορούμε να παράγουμε επιπλέον έσοδα και να ενισχύσουμε το υπάρχον δίκτυο των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών της Discover the World».

Ο Peer Winter, αντιπρόεδρος εμπορικής ανάπτυξης προσθέτει, «Έχοντας πρόσβαση στις λύσεις της W2, οι αεροπορικές εταιρείες που συνεργάζονται με την Discover the World θα μπορούν τώρα να συνδυάζουν πλήρως τις στοχευμένες δυνατότητες πωλήσεων της Discover the World οι οποίες βασίζονται στο βασικό δείκτη απόδοσης (KPI) τόσο για τις τρέχουσες όσο και για τις παλιότερες συναλλαγές με τα Παγκόσμια Σύστηματα Διανομής (GDS) και την έκδοση εισιτηρίων της W2. Αυτό θα βοηθήσει τις αεροπορικές εταιρείες να αυξήσουν σταθερά τα έσοδά τους. Όταν συνδυάζονται οι υπηρεσίες μας δημιουργείται μια εξειδικευμένη θέση διανομής που εμπεριέχει παγκόσμια κάλυψη και τοπική τεχνογνωσία».

Επιπλέον, η World Ticket έχει την ιδανική λύση για τις καινούργιες επιχειρήσεις (start-up) και τις εικονικές αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες χρειάζονται εύκολη και γρήγορη σύνδεση με το Παγκόσμιο Σύστημα Διανομής (GDS). H μοναδική δομή και διάταξη με την εταιρεία FlexFlight εγγυάται τον πλήρη εμπορικό έλεγχο των GDS πωλήσεων χωρίς πρότερες επενδύσεις.

Η πλακέτα W2 μέσω της World Ticket και του BSP επιτρέπει σε κάθε αεροπορική εταιρεία να χρησιμοποιήσει ολοκληρωτικά τα πλεονεκτήματα της για της την έκδοσης εισιτηρίων και να αυξήσει τα έσοδά της. Οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία ανεξάρτητου μεγέθους και Σύστηματος Εξυπηρέτησης Επιβατών (PSS) τους, μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλακέτα W2 για έκδοση εισιτηρίων στις απομακρυσμένες αγορές.