Οι τιμές για όλες τις πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η Ryanair προσφέρει εισιτήρια σε χαμηλές τιμές για πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ παράλληλα ανακοινώνει κομμάτι του χειμερινού προγράμματος με προσφορά στις τιμές των εισιτήριων.

Ειδικότερα, η Ryanair «άνοιξε» για άμεσα διαθέσιμα εισιτήρια από τιμές που ξεκινούν από 8 ευρώ από τη Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις με τις πλέον χαμηλές τιμές είναι με 8,80 ευρώ προς Βιέννη, με 9,99 ευρώ προς Τελ Αβίβ, Βουδαπέστη και Βενετία, ενώ στα 12,99 βρίσκουμε και πτήση προς Ελλάδα, το Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς και τους προορισμούς Μιλάνο, Νάπολη, Ρώμη, Λονδίνο, Μπολόνια, Πάφος, Φρανκφούρτη. Στα 13 ευρώ είναι πτήσεις για Παρίσι και Ντίσελντορφ.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με όλες τις πτήσεις.

ryan-ad-tt-1.jpg

Παράλληλα, η Ryanair ανακοίνωσε δύο πτήσεις την εβδομάδα για το Θεσσαλονίκη – Βουκουρέστι, από τον Οκτώβριο. Η αναγγελία των πτήσεων γίνεται με προσφορά εισιτηρίων έναντι 19,99 ευρώ για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 18 Αυγούστου στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.Ryanair.com και για ταξίδια μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Ο Διευθυντής Εμπορικού της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε ότι οι κρατήσεις μπορούν να αλλαχθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία χωρίς καμιά χρέωση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021.