Η Emirates ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει το δίκτυο που καλύπτουν τα A380 αεροσκάφη της, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη επιβατική ζήτηση όσο η ταξιδιωτική βιομηχανία συνεχίζει την πορεία της προς την ανάκαμψη.

Με την προσθήκη 11 διαδρομών έως τον Νοέμβριο και την αύξηση των υπαρχόντων συχνοτήτων στις πιο δημοφιλείς διαδρομές που εξυπηρετούνται ήδη από τα αεροσκάφη, η Emirates είναι έτοιμη να προσφέρει 165.000 επιπλέον θέσεις στους πελάτες της. Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, ο αριθμός των πόλεων που θα εξυπηρετούν τα αεροσκάφη θα ανέλθει σε 27 από 16 επί του παρόντος, σημειώνοντας αύξηση άνω του 65%.

 

Τις επόμενες έξι εβδομάδες, η αεροπορική εταιρεία θα επαναφέρει τις πτήσεις με A380 σε δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής και σε περιοχές με σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, το Γιοχάνεσμπουργκ, η Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Σάο Πάολο, η Ζυρίχη και το Ριάντ (για το οποίο εκκρεμεί η σχετική κυβερνητική έγκριση). Η Emirates θα εισάγει επίσης μια νέα διαδρομή στο δίκτυο των A380 που δεν εξυπηρετούνταν προηγουμένως, προγραμματίζοντας πτήσεις με A380 από και προς την Κωνσταντινούπολη από την 1η Οκτωβρίου, που θα αποτελέσει την πρώτη πτήση στην Τουρκία.

 

Με την προσθήκη των 6 νέων A380, εξοπλισμένων με την Premium Οικονομική Θέση, ο στόλος της Emirates θα φτάσει τα 118 αεροσκάφη, γεγονός που την καθιστά τον αερομεταφορέα με τα περισσότερα αεροσκάφη αυτού του είδους στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή η αεροπορική εταιρεία πετάει σε περισσότερες από 120 πόλεις, καλύπτοντας το 90% του δικτύου της πριν την πανδημία, ενώ τα σχέδια για την αποκατάσταση του 70% της χωρητικότητάς της μέχρι το τέλος του έτους βρίσκονται σε καλό δρόμο με την επαναφορά περισσότερων από 50 αεροσκαφών A380 σε λειτουργία.

 

Η εμπειρία πτήσης σε ένα A380 της Emirates παραμένει η αγαπημένη των ταξιδιωτών, που απολαμβάνουν τον επιπλέον χώρο μπροστά από την θέση τους, την άνεση και τις μεγαλύτερες οθόνες της βιομηχανίας σε όλες τις θέσεις. Επιπλέον, μέσω του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας ice της αεροπορικής εταιρείας, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μεγάλη ποικιλία περιεχομένου κατά την διάρκεια της πτήσης. Οι πελάτες που ταξιδεύουν σε premium θέση συνεχίζουν να επιλέγουν τα A380 ξανά και ξανά για τα ταξίδια τους κυρίως λόγω των σημαντικών ανέσεων που προσφέρει το δημοφιλές Onboard Lounge, τα πλήρως επίπεδα καθίσματα στην Διακεκριμένη Θέση, καθώς και οι ιδιωτικές σουίτες και τα Shower Spa στην Πρώτη Θέση.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Emirates παρουσίασε το πρώτο της αεροσκάφος A380 με 4 κατηγορίες θέσεων και την προσθήκη της Premium Οικονομικής Θέσης. Μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, η αεροπορική εταιρεία θα έχει έξι αεροσκάφη με τη νέα Θέση και ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία αυξάνει τις δραστηριότητές της στο παγκόσμιο δίκτυό της για να ανταποκριθεί στην αύξηση της ζήτησης των πελατών για ταξίδια στο Ντουμπάι, καθώς και σε άλλους προορισμούς που επιτρέπουν την είσοδο χωρίς καραντίνα για ορισμένες εθνικότητες και με εμβολιασμό. Το Ντουμπάι καλωσόρισε με ασφάλεια πάνω από 4 εκατομμύρια ταξιδιώτες από τότε που άνοιξε ξανά τον Ιούλιο του 2020 και με την έναρξη του Expo 2020 Dubai μόλις λίγες μέρες μακριά, η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει πλούσια σειρά θεματικών εβδομάδων, ψυχαγωγίας, εργαστηρίων, ζωντανών εκπομπών καθώς και περίπτερων και ειδικών εγκαταστάσεων που θα προσφέρουν μια ματιά στο μέλλον.

 

Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.

Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική περίοδο. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας πιστούς πελάτες να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.

Οι πελάτες ενθαρρύνονται να ελέγξουν τους τελευταίους κρατικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα καταγωγής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, επισκεφθείτε το https://www.emirates.com/cy/greek/help/covid-19/dubai-travel-requirements/