Πέντε νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2022 από το Διεθνές Αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης, μεταξύ των οποίων και ένα για την Αθήνα, ανακοίνωσε η Delta Airlines.

«Ενισχύσαμε τον κόμβο μας στη Βοστώνη καθώς η ζήτηση έχει αυξηθεί, προσθέτοντας περίπου 3.800 περισσότερες θέσεις την ημέρα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι από την προηγούμενη “κορυφή” μας το 2019″, δήλωσε ο Joe Esposito, SVP – Network Planning της Delta. «Η Βοστώνη είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά με ακμάζουσα οικονομία και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες σημαντικές επιλογές και μεγαλύτερη άνεση κατά την εκτέλεση των ταξιδιωτικών τους σχεδίων, εκτός από τα ανώτερα προϊόντα και την εμπειρία της Delta».

Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, η Delta θα πραγματοποιεί έως και 160 καθημερινές απευθείας πτήσεις προς 55 προορισμούς, με αύξηση άνω του 20% της χωρητικότητας από το ύψος πριν την πανδημία τον Οκτώβριο του 2019. Συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών της Delta, οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν με περισσότερες από 150 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τις νέες πτήσεις της Delta στη Βοστώνη, συνδέοντας τους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες με συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Τσάρλι Μπέικερ. “Αυτές οι πτήσεις που έρχονται στο αεροδρόμιο Logan το 2022 θα επιτρέψουν σε περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες προορισμούς και στην παγκόσμια οικονομία”.

Η Delta θα ξεκινήσει νέα απευθείας πτήση στο Τελ Αβίβ (TLV) στις 26 Μαΐου και στην Αθήνα (ATH ) στις 27 Μαΐου.

Τόσο η Αθήνα, όσο και το Τελ Αβίβ, θα λειτουργούν τρεις φορές την εβδομάδα με Airbus A330-300 και A330-900, αντίστοιχα. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής τεσσάρων εμπειριών: θέσεις-κρεβάτια στο Delta One (A330-300) ή Delta One Suites (A330-900), Delta Premium Select, το οποίο περιλαμβάνει κάθισμα με μεγαλύτερη ανάκληση και ρυθμιζόμενο στήριγμα ποδιών, Delta Comfort+ και κύρια καμπίνα. Καθένα διαθέτει προσωπικές οθόνες ψυχαγωγίας με πλάτη καθίσματος για να απολαύσετε κατά την πτήση τη φροντίδα και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της Delta από την JD Power.

Οι νέες πτήσεις της Αθήνας και του Τελ Αβίβ, θα συμπληρώσουν τις υπάρχουσες πτήσεις της Delta προς Άμστερνταμ και Ρώμη και την επανάληψη της πτήσης προ-COVID στο Δουβλίνο, το Εδιμβούργο, τη Λισαβόνα, το Λονδίνο και το Παρίσι.