Η ITA ξεκίνησε τις πωλήσεις για τις διηπειρωτικές πτήσεις της από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις προς τη Ρώμη Fiumicino από τα αεροδρόμια JFK της Νέας Υόρκης, Μαϊάμι, Βοστώνη και Λος Άντζελες, καθώς και από το JFK της Νέας Υόρκης προς το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου.

Τα δρομολόγια, που υπόκεινται προς το παρόν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ, μπορούν να αγοραστούν στον ιστότοπο www.itaspa.com, σε ταξιδιωτικά γραφεία και εκδοτήρια εισιτηρίων αεροδρομίου.

Η πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων που εκτελεί η ITA θα είναι η πτήση Rome Fiumicino – New York JFK, η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου 2021 με 6 εβδομαδιαίες συχνότητες που θα αυξάνονται σε 10 εβδομαδιαίες στις αρχές Δεκεμβρίου 2021 και έως 14 εβδομαδιαίες κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών από τις 20 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 9 Ιανουαρίου 2022.

Η πτήση ITA Rome Fiumicino – New York JFK θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με αναχωρήσεις στις 10:00 π.μ. (τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο Rome Fiumicino. Οι πτήσεις από τη Νέα Υόρκη JFK θα αναχωρούν κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή στις 4:55 μ.μ. (η πρώτη πτήση από το αεροδρόμιο JFK προς τη Ρώμη, προγραμματισμένη για τις 5 Νοεμβρίου, θα αναχωρήσει στις 5:55 μ.μ. ).

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με ένα Airbus A330 250 θέσεων, διαμορφωμένο σε τρεις κατηγορίες υπηρεσιών: Business, Premium Economy και Economy.

Τον Μάρτιο του 2022, η ITA θα ξεκινήσει επίσης τις πτήσεις προς τη Ρώμη Φιουμιτσίνο από το Μαϊάμι και τη Βοστώνη, και προς το Μιλάνο Μαλπένσα από το JFK της Νέας Υόρκης.

Η πτήση Λος Άντζελες – Ρώμη Fiumicino έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.itaspa.com.