Η Thales είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς όσον αφορά τα ολοκληρωμένα κέντρα διοίκησης και ελέγχου για τρεις βασικούς τομείς: των αεροδρομίων, των ασφαλών πόλεων και των κρίσιμων εθνικών υποδομών, σύμφωνα με μια νέα έκθεση της αμερικανικής εταιρείας ερευνών Frost & Sullivan.

Η ανάλυση Frost Radar™ κατατάσσει τη θέση των επιχειρήσεων στην αγορά με βάση τη βαθμολογία ανάπτυξης και καινοτομίας τους. Με την Ψηφιακή Πλατφόρμα Ασφαλείας (Security Digital Platform), η Thales προσφέρει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση για να βοηθήσει τους χειριστές να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια.

Αυτή η κατάταξη αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία της εταιρείας και τις εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Για πάνω από δύο δεκαετίες, η Thales παρέχει προστασία για περισσότερες από 400 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, η κάθε μια με ένα μοναδικό σύνολο θεμάτων και ιδιαιτεροτήτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είναι επίσης μια διάκριση της υπερσύγχρονης Ψηφιακής Πλατφόρμας Ασφαλείας, η οποία διευκολύνει τις λειτουργίες και βοηθά στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας σε τοποθεσίες πελατών, κρατώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Η προστασία κρίσιμων εθνικών υποδομών – αεροδρομίων, κυβερνητικών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων, δημόσιων χώρων, δικτύων μεταφορών, λιμανιών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων κ.λπ. – περικλείει ένα μεγάλο φάσμα ιδιαίτερων προκλήσεων και οι λύσεις πρέπει να προσαρμόζονται ειδικά στους λειτουργικούς περιορισμούς σε κάθε τοποθεσία. Η Thales προσφέρει μια ολοκληρωμένη, ευέλικτη, έξυπνη λύση που έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται το ευρύτερο φάσμα περιπτώσεων και σεναρίων.