Στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι, του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο βρέθηκε και πάλι η Bρετανίδα εκπαιδευμένη αλεξιπτωτίστρια και σταρ των social media Νικόλ Σμιθ Λούντβικ, με ρούχα αεροσυνοδού της Emirates. 

Στα χέρια της κρατούσε κάρτες, η πρώτη απ’ τις οποίες έγραφε «Είμαι ακόμη εδώ!», ενώ η τελευταία συμπλήρωνε: «Επιτέλους, έρχονται οι φίλοι μου». Δευτερόλεπτα αργότερα ένα τεράστιο αεροσκάφος A380 Airbus της Emirates, το μεγαλύτερο επιβατικό στον κόσμο, εμφανίστηκε να περνά φαινομενικά σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από τη χαμογελαστή κασκαντέρ. Υπενθυμίζεται ότι είχε ανέβει πάλι στο πλαίσιο διαφημιστικού σποτ τον περασμένο Αύγουστο στην κορυφή του ύψους 827 μέτρων ουρανοξύστη.

Η διαφήμιση με το Α380, να γλιστρά δίπλα από την «αεροσυνοδό» με απίστευτα χαμηλή ταχύτητα, ήταν το τελευταίο προωθητικό μήνυμα της Emirates, που ενθαρρύνει τους θεατές να πετάξουν με τον αερομεταφορέα των ΗΑΕ στην Dubai Expo 2020, τη μεγάλη διεθνή έκθεση, που είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας και φιλοξενείται μέχρι τις 31 Μαρτίου στο Ντουμπάι.

Λίγο μετά την προβολή του διαφημιστικού σποτ με την ατρόμητη «αεροσυνοδό», η Emirates δημοσίευσε στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά των ριψοκίνδυνων γυρισμάτων. Όπως αποκάλυψε η αεροπορική εταιρεία, το αεροσκάφος πετούσε στην πραγματικότητα σε απόσταση περίπου 800 μέτρων μακριά από το Μπουρτζ Χαλίφα, αλλά έδειχνε τόσο κοντά στην κασκαντέρ λόγω της θέσης της κάμερας που τραβούσε το εν λόγω πλάνο.

Προκειμένου δε να καταγραφεί το τέλειο πλάνο, το Airbus αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έντεκα διαδοχικές διελεύσεις από το σημείο και μάλιστα με την εξαιρετικά αργή ταχύτητα των 145 κόμβων για ένα τέτοιο αεροσκάφος, που συνήθως ταξιδεύει κοντά στα 1.000 χλμ./ώρα.

Η «αεροσυνοδός» Νικόλ, που αναγκαζόταν να στέκεται επί ώρες σε επισφαλή βάση στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα, ενώ γίνονταν τα γυρίσματα της διαφήμισης, φαινόταν ενθουσιασμένη που επανέλαβε το κατόρθωμά της.

«Το ξανακάναμε -αλλά μεγαλύτερο!! Επέστρεψα στην κορυφή και αυτή τη φορά έχω ένα #a380 μαζί μου», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Smith-Ludvik (@nicolesmithludvik)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Smith-Ludvik (@nicolesmithludvik)