Με τη θερμή υποδοχή των ανθρώπων του χώρου ξεκινάει τις εργασίες του στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2022 το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Ο βασικός στόχος του συνεδρίου που ήταν η συσπείρωση του κλάδου δείχνει να επιτυγχάνεται από την ανταπόκριση συμμετοχής,  την υποστήριξη σημαντικών χορηγών αλλά και των διακεκριμένων ομιλητών.

 

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting  θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας.

 

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι η παρακάτω:
1. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ YACHTING
2. ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
3. SUPER/ MEGA YACHTS MARKET, BROKERS & OWNERS
4. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ
5. SAILING BOATS / CATAMARANS
6. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΘΑΛΑΣΣΑ
7. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ YACHTING
8. ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
9. YACHT REFIT/DESIGN/BUILDING/REPAIR/SHIPYARDS

Αναλυτικά το πρόγραμμα και πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές του συνεδρίου και την ακριβή θεματολογία, θα βρείτε στο https://www.gryachtingcongress.com/schedule
Όλα τα πάνελ παρουσιάζονται/συντονίζονται από έγκριτους δημοσιογράφους.

To 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting δίνει έμφαση στο να αποτελέσει το εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου του Yachting.  Στοχεύει στην καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής. Με τη συμμετοχή στελεχών του yachting, εταιρειών ναύλωσης, ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών, brokers και λοιπών επαγγελματιών του κλάδου, στοχεύει στη συναίνεση και σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο για το ελληνικό yachting.

Στα πλαίσια του επίσημου Gala για τη λήξη του Συνεδρίου θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία (Honorary Awards).

Χορηγοί του συνεδρίου είναι:
Golden Sponsor: General Shipping S.A. , Golden Automation Systems , Flisvos Marina
Silver Sponsor: Argo
Bronze Sponsor: Margetis Maritime, VDN-Ippokampos, Dynamic Boats-Tzalavras
Supporters: Roditis Yachting , hellenicblue , Ionian Ray , Wista Hellas , Pantaenius Yacht Insurance , Spanopoulos group , Alpha Marine LTD , Searock Marine Insurance Brokers, Aegean Yachting Festival, Les Fleuristes, RINA
Media Sponsors: Elnavi , All4yachting.com , AirNews.gr , Greek Travel Pages – gtp , Piraeus365.gr , Update Times , Money-Tourism.gr , Crisis monitor , Maritime Economies , TravelDailyNews , MyThalatta , Enalion/Ενάλιον , Boats&Yachting Guide , maritimes.gr , Boussias, Reporter.gr, allaboutPeloponissos.com

Tο συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΝΕΕ, του ΕΒΕΠ & της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ενώ η πρωτοβουλία και ο σχεδιασμός ανήκει στην συμβουλευτική εταιρεία ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού BoatsAdvisor Hub&Events, σε συνεργασία με την εταιρεία Trinity Events που έχει αναλάβει την υλοποίηση αυτού.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ:
Εγγραφή στο https://www.gryachtingcongress.com/eggrafes
Προπώληση έως 18/02/2022.
Ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής πέραν της ημερομηνίας αυτής καθώς και δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια τις ημέρες του συνεδρίου. Εγγραφείτε έγκαιρα στο συνέδριο.
Κατά την προσέλευσή σας στο ξενοδοχείο είναι απαραίτητη η προσκόμιση εκτύπωσης της εγγραφής και η επίδειξη των απαραίτητων υγειονομικών βεβαιώσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να αντλήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα:

www.gryachtingcongress.com