Αν και η ίδια η αεροπορική εταιρεία το αρνείται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η Delta Airlines κατηγορείται από εργαζομένη της ότι πλήρωσε πλαστά χρήματα για μπόνους στους υπαλλήλους.

Ειδικότερα, η αμερικανική εταιρεία απέδωσε τη Δευτέρα στο προσωπικό της μέρισμα από τα κέρδη της τελευταίας χρήσης υπό μορφή επιδόματος μπόνους, αλλά η κόρη μιας υπαλλήλου αποκάλυψε σε ανάρτησή της ότι κάποια μετρητά που δόθηκαν στη μητέρα της ήταν πλαστά.

Η Delta ήταν η μόνη αμερικανική αεροπορική εταιρεία με κέρδη κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, και τη Δευτέρα ο εκτελεστικός διευθυντής Εντ Μπάστιαν ανακοίνωσε την καταβολή μπόνους σε όλους τους υπαλλήλους. Το μπόνους είχε ύψος έως 1.250 δολάρια στον καθένα.

Η αεροπορική δήλωσε ότι πλήρωσε τους υπαλλήλους της μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι υπάλληλοι έλαβαν στο χέρι και πλαστά χαρτονομίσματα, όχι όμως ως κανονικά αλλά για να συμμετάσχουν σε κάποιο εταιρικό παιχνίδι με δώρα, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Δεν είναι σαφές εάν η καταγγέλλουσα θα λάμβανε το πλήρες μπόνους από την εταιρεία, πάντως στον λογαριασμό της φαίνεται να έχουν μπει μόνο 400 δολάρια, όπως αναφέρει η κόρη της.