Οι επιβάτες πτήσης της Delta Air Lines από το Μίσιγκαν με προορισμό τη Μινεσότα αποκάλυψαν πως η γνωστή αεροπορική εταιρεία τους πρόσφερε 10.000 δολάρια για να αποβιβαστούν από την … oversold πτήση.

Ο Τζέισον Άτεν, αρθρογράφος για θέματα τεχνολογίας στο περιοδικό Inc., μαζί με την οικογένειά του ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης. Καθώς περίμεναν στην ουρά για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, η εταιρεία με ανακοίνωσή της, τους πληροφόρησε πως αναζητούσε 8 εθελοντές για να παραχωρήσουν τις θέσεις τους καθώς η πτήση ήταν γεμάτη.

Η αεροπορική εταιρεία θα προσέφερε ως αντάλλαγμα στους συγκεκριμένους επιβάτες 10.000 δολάρια σε μετρητά στον καθένα.

«Σε περίπτωση μάλιστα, που διαθέτετε Apple Pay, τα χρήματα θα μπουν αυτή τη στιγμή, στο λογαριασμό σας», ανέφερε μία εκ των αεροσυνοδών.

Ένας άλλος επιβάτης αποκάλυψε ακόμη, πως υπήρξαν και άλλες προσφορές από την Delta προηγουμένως, χαμηλότερης αξίας παρόλα αυτά, κανένας επιβάτης δεν ανταποκρίθηκε. Συγκεκριμένα, η προσφορά ξεκίνησε από τα 5.000 δολάρια στη συνέχεια, σκαρφάλωσε στα 7.500 δολάρια χωρίς ωστόσο, κάποιο αποτέλεσμα. Έπειτα από 20 λεπτά αναμονής η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει το ποσό στα 10.000 δολάρια. Τελικά, υπήρξε ανταπόκριση και η πτήση αναχώρησε.

Σύμφωνα με το fortune, την Πέμπτη, ο διευθύνων σύμβουλος της Delta, Εντ Μπαστιάν, ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της εταιρείας για τις ακυρώσεις καθώς και για τις καθυστερήσεις των πτήσεων που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, κυρίως λόγω των μεγάλων ελλείψεων εργαζομένων.