Η Air Canada διόρισε τη Goldair ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αυτή η στρατηγική εταιρική σχέση σχεδιάζεται να αυξήσει την αναγνώριση και να προωθήσει την παρουσία της Air Canada σε Ελλάδα και Κύπρο, εστιάζοντας κυρίως στην αύξηση του αριθμού των τουριστών μεταξύ Ελλάδας και Καναδά και στη βελτιστοποίηση των πωλήσεων των ναυτιλιακών προϊόντων της Air Canada.

Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Καναδά και ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας τακτικών επιβατών στην καναδική αγορά, την αγορά Καναδά-ΗΠΑ και τη διεθνή αγορά από και προς τον Καναδά.

Το 2019 ήταν ανάμεσα στις 20 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος της Star Alliance.

Η Air Canada θα πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Τορόντο και Μόντρεαλ με αεροσκάφος Boeing 777 που φιλοξενεί 400 επιβάτες.

Η Air Canada προσφέρει μια επιλογή καμπίνας τριών κατηγοριών με άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού με την Air Canada Signature Class, Premium Economy Class και Economy Class.

«Είμαστε σίγουροι ότι με αυτή τη νέα συνεργασία με την Goldair, η Air Canada
θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί και να υποστηρίζει όλους τους συνεργάτες και τους εταιρικούς μας πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι στους τομείς που έχουμε επιλέξει να λειτουργούμε κι αυτή η νέα συμφωνία είναι ένα σημαντικό βήμα εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι πελάτες μας μπορούν να βιώσουν τη φροντίδα που είναι τυπική των καναδικών αξιών τις οποίες φέρνουμε σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Air Canada, Stefano Casaregola.

”Η νέα συνεργασία αποτελεί σημαντική πρόκληση για την οικογένεια του Ομίλου Goldair, καθώς σηματοδοτεί την επανεκκίνηση μετά την Covid εποχή και την προοπτική της ανάπτυξης των δύο εταιρειών μεταξύ Καναδά και Ελλάδας. Ταυτόχρονα, υποδεικνύει την προοπτική που γεννήθηκε από την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ναυτιλιακή βιομηχανία στην Ελλάδα η οποία παρέχει ένα μεγάλο ποσοστό των θαλάσσιων πωλήσεων που δημιουργούνται μέσω GR & CY Markets. Η Goldair θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων της AC μεγιστοποιώντας το μερίδιο αγοράς της AC και στις δύο περιοχές” δήλωσε ο Αναπληρωτής  Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Νίκος Σοφιάδης.