Η Aviation-Event ανακοίνωσε πρόσφατα την εκλογή του νέου προεδρείου της.

Η Aviation-Event, κορυφαία πλατφόρμα συνεδρίων για τη διεθνή ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, ανακοίνωσε το νέο σχήμα Προεδρίας, με την Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, και τον Peter Baumgartner, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Etihad Airways και Πρόεδρο της συμβουλευτικής εταιρείας Bluearbre Ltd.

Σχολιάζοντας την εκλογή της, η κυρία Παπαδοπούλου δήλωσε: «Η εκλογή μου στη θέση της Προέδρου σε αυτό το διπλό σχήμα Προεδρίας του Εποπτικού Συμβουλίου της Aviation Event αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτήν την δυναμική ομάδα, που είναι ηγέτες και ειδικοί του κλάδου ώστε να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη του ταξιδιωτικού κλάδου στη μεταπανδημική εποχή».

Ο Peter Baumgartner εντάχθηκε στο Εποπτικό Συμβούλιο της Aviation-Event εν μέσω της κρίσης του Covid, για να υποστηρίζει τον οργανισμό σε δύσκολες στιγμές. Σχολιάζοντας την εκλογή της Ιωάννας Παπαδοπούλου, ο κ. Baumgartner δήλωσε: «Η Ιωάννα και εγώ συνεργαζόμαστε για να «κατευθύνουμε» το Aviation-Event μαζί με τους συναδέλφους μας στο Διοικητικό Συμβούλιο σε μια νέα εποχή ανάπτυξης με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας σε όλη την αεροπορία και την ευρύτερη αεροπορική βιομηχανία».
Ο Marcel Riwalsky, διευθύνων σύμβουλος Aviation-Event, είπε: «Το Εποπτικό Συμβούλιο της Aviation-Event αναπτύχθηκε υπό την ηγεσία του καθηγητή Adrian von Dörnberg για περισσότερα από πέντε χρόνια. Τον ευχαριστούμε για τη δική του τεράστια συνεισφορά. Σήμερα είμαστε περήφανοι που εκλέξαμε την Ιωάννα Παπαδοπούλου και τον Peter Baumgartner ως νέους συμπροέδρους του οργανισμού, για να χτίσουν πάνω στα ισχυρά θεμέλια και να ηγηθούν στην Aviation–Event στην επόμενη φάση ανάπτυξής του».
Ο καθηγητής von Dörnberg παραμένει στενά συνδεδεμένος με την Aviation-Event ως επίτιμο μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου.

Το Εποπτικό Συμβούλιο Aviation-Event αποτελείται από κορυφαία στελέχη αεροπορίας και συμβούλους του κλάδου που δεσμεύονται συλλογικά για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης βιομηχανίας για όλα τα μέλη του ταξιδιωτικού οικοσυστήματος και των πελατών του.