Ο Όμιλος Διβάνη διοργανώνει για πρώτη φορά “Ημέρες Καριέρας”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Ομίλου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει πόλο έλξης για τους αυριανούς επαγγελματίες του τουρισμού ή εκείνους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη σταδιοδρομία τους. Οι υποψήφιοι που θα προσέλθουν θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Όμιλο, τον τρόπο λειτουργίας του, τις αξίες του, να έρθουν σε επαφή με εξέχοντα στελέχη του, αλλά και να εμπνευστούν για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Ο Όμιλος Διβάνη ηγείται του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα από το 1958, διαθέτοντας 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα, και ανταγωνιζόμενος αντίστοιχα διεθνή brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με εμπειρία 60+ ετών και γνώμονα τη διαρκή ανανέωση και καινοτομία, φημίζεται για την 5* εξυπηρέτησή του αλλά και την φιλόξενη και “οικογενειακή” ατμόσφαιρα, ενώ έχει στην κατοχή του δεκάδες διεθνή και εθνικά βραβεία και διακρίσεις. Ως ένας από τους πρώτους ελληνικούς και τους πλέον ιστορικούς ξενοδοχειακούς ομίλους, το όνομα “Διβάνης” είναι συνώνυμο της premium φιλοξενίας στη χώρα.

Ο Όμιλος συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια και εμπειρίες στα μέλη του, σε πάνω από 100 χώρες. Φέτος, το πρόγραμμα GHA DISCOVERY διακρίθηκε στα Freddie Awards ως το καλύτερο ανερχόμενο πρόγραμμα πιστότητας ξενοδοχείων σε Ευρώπη / Αφρική.

Αναμφίβολα λοιπόν, με τη μακρά ιστορία και το κύρος του, γίνεται σήμερα το έρεισμα για όλους όσους ονειρεύονται ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της φιλοξενίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα βιογραφικά τους εδώ.