• Πακέτο διακοπών στην Κύπρο και σε οποιονδήποτε προορισμό της Cyprus Airways στις καλύτερες τιμές
  • Οι τελευταίες προσθήκες στο δίκτυο της Cyprus Airways, Παρίσι και Ρώμη, περιλαμβάνονται
  • Πτήση, ξενοδοχείο και μεταφορά όλα σε μία συναλλαγή στην καλύτερη τιμή
  • Περιλαμβάνονται πάντα οι αποσκευές
  • Η δυναμική σύνθεση γίνεται τεχνολογικά δυνατή σε συνεργασία με την TripX από τη Σουηδία

 

Η Cyprus Airways εγκαινιάζει μια πλατφόρμα οργανωμένων διακοπών που προσφέρει ένα ενιαίο πακέτο που συνδυάζει τις πτήσεις της Cyprus Airways, τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο και όλους τους προορισμούς της Cyprus Airways, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών από το αεροδρόμιο σε εξαιρετικές τιμές.

 

“Ως η κυπριακή αεροπορική εταιρεία που φέρει την κυπριακή σημαία, είμαστε αποφασισμένοι να διευκολύνουμε τα εισερχόμενα ταξίδια. Κάθε χρόνο μεταφέρουμε εκατοντάδες ή χιλιάδες πελάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι τουρίστες. Ήταν ένα φυσικό βήμα για εμάς να αρχίσουμε να προσφέρουμε οργανωμένα πακέτα διακοπών”, σχολίασε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

 

“Η ιστοσελίδα θα προσφέρει πακέτα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, φθηνότερα από την αγορά πτήσεων και διαμονής ξεχωριστά. Αυτό είναι το πρώτο μας βήμα για την είσοδο στην αγορά των οργανωμένων διακοπών και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους φορείς της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας προς όφελος της βιομηχανίας και της ανάπτυξης όλο το χρόνο”, πρόσθεσε ο κ. Sies.

 

“Ως ο προτιμώμενος συνεργάτης πολλών αεροπορικών εταιρειών στον τομέα της διοργάνωσης ταξιδιών και του δυναμικού τομέα της επιχείρησης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβάλλουμε στο ταξίδι της Cyprus Airways να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της τουριστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Ο κλάδος έχει πλέον μια νέα δυνατότητα προώθησης και προσέλκυσης παραθεριστών στο υπέροχο νησί. Προσφέρουμε τώρα ένα εξαιρετικά καλό προϊόν με μεγάλη αξία για τους πελάτες της Cyprus Airways, τόσο στο εσωτερικό για τους τουρίστες όσο και στο εξωτερικό για την τοπική αγορά προς τον αυξανόμενο αριθμό προορισμών των αεροπορικών εταιρειών”, λέει ο Morten Husby, Διευθύνων Σύμβουλος της TripX, που διαχειρίζεται ολόκληρη την τεχνολογική πλατφόρμα και τις λειτουργίες της Cyprus Airways Holidays.

“Πρόκειται για μια win/win δυνατότητα για ολόκληρο τον κλάδο να διανέμει τις προσφορές του. Στόχος μας είναι να έχουμε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα καταχωρημένα στην αγορά και η ομάδα προϊόντων μας εργάζεται νυχθημερόν για να παρουσιάσει κάθε προϊόν εγκαίρως πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Ελπίζουμε πραγματικά ότι ο κλάδος εκμεταλλεύεται τώρα αυτή τη δυνατότητα για να υποστηρίξει αυτό το σχέδιο με καλές και επιθετικές προσφορές στην αγορά, για να ενισχύσει τον σημαντικό τουρισμό στο νησί”, πρόσθεσε ο κ. Husby.

Οι νέοι προορισμοί, Παρίσι και Ρώμη, περιλαμβάνονται ήδη στην πλατφόρμα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και νέοι προορισμοί.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από www.cyprusairways.com.