Σκύλος που είχε εγκαταλειφθεί στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, βρήκε το νέο αφεντικό του στο πρόσωπο πιλότου που αποφάσισε να το υιοθετήσει.

Ο Polaris έφτασε στις ΗΠΑ μ’ έναν ταξιδιώτη από διεθνή προορισμό. Αλλά, ο ιδιοκτήτης του «αποφάσισε να συνεχίσει το ταξίδι του δίχως αυτόν», εγκαταλείποντάς τον εκεί, όπως ενημέρωσε η Εταιρεία για την Πρόληψη της Κακοποίησης των Ζώων (SPCA) της αμερικανικής πολιτείας.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το ζώο να είναι ασφαλές και, αφού διαβεβαιώθηκαν πως πληρούσε τα κριτήρια για να παραμείνει στη χώρα, του βρήκαν ένα νέο σπίτι.

Ο William Dale αποφάσισε να υιοθετήσει το τετράποδο και στις 15 Δεκεμβρίου η United Airlines διοργάνωσε μία γιορτή στο αεροδρόμιο για τον εορτασμό του χαρούμενου συμβάντος. Συγκεντρώθηκαν, επίσης, 5.000 δολάρια ως δωρεά για την SPCA.

«Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της United ανέλαβε μια μεγάλη πρόκληση για να διασφαλίσει ότι ο Polaris θα είναι ασφαλής, υγιής και θα βρει ένα σπίτι γεμάτο αγάπη» δήλωσε η Lisa Feder, επικεφαλής διάσωσης και ευημερίας της SPCA.

«Από τη στιγμή που ο Polaris βρέθηκε στη φροντίδα μας, ολόκληρη η ομάδα τον περιποιούνταν όλο το 24ώρο, μέχρι να μπορέσουμε να πάρουμε την άδεια να τον κρατήσουμε με ασφάλεια στις ΗΠΑ» είπε ο Vincent Passafiume, διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών της United Airlines.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις αυτή την ιστορία να κλείνει τον κύκλο της και ο Polaris να έχει ένα σπίτι με τον σμηναγό Dale της United Airlines και την οικογένειά του – πάνω στην ώρα για τις γιορτές».