Αναζητείται από τα σωστικά συνεργεία και το τελευταίο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας του αεροσκάφους της Yeti Airlines που συνετρίβη της Κυριακή με 72 επιβαίνοντες.

Συνεργεία με τη βοήθεια UAVs και σχοινιών συνεχίζουν την μακάβρια αναζήτηση στα αποκαΐδια του δικινητήριου turboprop ATR 72, το οποίο εκτελούσε πτήση από την Κατμαντού στην Ποχάρα όταν συνετρίβη, το πρωί της Κυριακής.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα να βρούμε οποιονδήποτε επιζώντα. Έχουμε περισυλλέξει 71 πτώματα μέχρι στιγμής. Η έρευνα για το τελευταίο συνεχίζεται», συνόψισε τοπικός αξιωματούχος στην Ποχάρα.

Η αναγνώριση των θυμάτων είναι δύσκολη και οδυνηρή διαδικασία, λόγω της κατάστασης στην οποία ανακτήθηκαν τα λείψανα, τόνισε αξιωματικός της αστυνομίας επιτόπου. Στο μεταξύ, «ωσότου οι εξετάσεις στα νοσοκομεία να βεβαιώσουν πως έχουμε ανασύρει και τα 72 πτώματα, θα συνεχίσουμε την έρευνα», πρόσθεσε.

Την ημέρα της καταστροφής, ανασύρθηκαν 68 πτώματα. Άλλα δύο κατορθώθηκε να ανακτηθούν τη Δευτέρα κι ακόμη ένα χθες Τρίτη το απόγευμα, σύμφωνα με τις αρχές.