Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποδέχτηκε την πρώτη πτήση της χρονιάς της Air Transat από το Τορόντο στις 29 Μαΐου.

Η τελετή υποδοχής της επανέναρξης των απευθείας εποχικών πτήσεων πραγματοποιήθηκε στην πύλη αναχώρησης, εκπλήσσοντας τόσο τους αφιχθέντες όσο και τους αναχωρούντες επιβάτες. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο Καναδός Ανώτερος Επίτροπος Εμπορίου κ. Neil Swain από την Καναδική Πρεσβεία στην Αθήνα, εκπρόσωποι του Καναδικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα καθώς και ο εκπρόσωπος των «Φίλων του Καναδά» στην Ελλάδα. 


Ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, από την Discover the World Greece GSA δήλωσε: «Η Air Transat προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή ποιότητας σε όλα τα τμήματα της αγοράς στην Ελλάδα για να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν τον πιο φιλικό προορισμό στον κόσμο: τον Καναδά. Με απευθείας πτήσεις από και προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο, οι Ελληνοκαναδοί θα μπορούν να επισκέπτονται απρόσκοπτα τους συγγενείς τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Καναδά, πετώντας απευθείας από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας».


Η απευθείας πτήση θα είναι εποχική από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2023.

Η Air Transat θα εκτελεί τις πτήσεις με Airbus A330 που διαθέτουν περισσότερες από 330 θέσεις τόσο στην Θέση Club όσο και στην Οικονομική Θέση.