Ανδρας εντοπίστηκε στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροσκάφους που ήλθε από την Αλγερία, στο αεροδρόμιο Ορλί, στο Παρίσι, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

Σύμφωνα με την αρμόδια εισαγγελία, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας βρέθηκε αργά το πρωί στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου της Air Algérie, που αφίχθη στις 10.14 τοπική ώρα στο Ορλί από το Οράν. Δεν διέθετε έγγραφα ταυτότητας και η ηλικία του εκτιμάται μεταξύ 20 και 30 ετών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή από το αεροδρόμιο είχε πει πως ο νεαρός άνδρας ήταν «ζωντανός, όμως η κατάσταση της υγείας του έχρηζε επείγουσας αντιμετώπισης λόγω της σοβαρής υποθερμίας». Η Αστυνομία Αεροπορικών Μεταφορών επιβεβαίωσε στο πρακτορείο την παρουσία ενός «σοβαρά τραυματισμένου ανθρώπου» στο Ορλί.

Ο εντοπισμός του ατόμου έγινε «γύρω στις 10.30-11.00», πριν από τον τεχνικό έλεγχο του αεροσκάφους, ανέφερε από την πλευρά της μια πηγή με γνώση της υπόθεσης, επιβεβαιώνοντας πως ο άνδρας, ο οποίος «διακομίστηκε στο νοσοκομείο από τους πυροσβέστες», δεν έχει «πεθάνει».