Πτήσεις τώρα σε έκπτωση μέσω όλων των καναλιών της ITA Airways

Η ITA Airways ανακοινώνει τη νέα απευθείας πτήση μεταξύ Ρώμη Fiumicino και Bangkok, που ξεκινά τη λειτουργία της στις 16 Νοεμβρίου με πέντε εβδομαδιαίες συχνότητες.

Το νέο δρομολόγιο είναι η πρώτη σύνδεση της ITA Airways μεταξύ Ιταλίας και Ταϊλάνδης και αντιπροσωπεύει ένα από τα τα κυριότερα σημεία της επερχόμενης χειμερινής σεζόν 2024/2025, παράλληλα με την πτήση Ρώμη Fiumicino – Ντουμπάι με εγκαίνια στις 27 Οκτωβρίου 2024.

Η πτήση Ρώμη – Μπανγκόκ είναι διαθέσιμη για αγορά από σήμερα σε όλα τα κανάλια της Εταιρείας και θα πραγματοποιηθεί με Airbus A330neo σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
• Ρώμη Fiumicino – Μπανγκόκ, που λειτουργεί από 16 Νοεμβρίου με αναχωρήσεις τη Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στις 3:15 μ.μ. (τοπική ώρα), άφιξη στην Μπανγκόκ στις 7:40 π.μ. (Τοπική ώρα).
• Μπανγκόκ – Ρώμη Fiumicino, που λειτουργεί από 17 Νοεμβρίου με αναχωρήσεις Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 12:15 μ.μ. (τοπική ώρα), άφιξη στη Ρώμη στις 7:00 μ.μ. (τοπική ώρα).

«Η νέα μας σύνδεση Ρώμης – Μπανγκόκ αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου στην ανάπτυξη της ITA Airways καθώς προσθέτει έναν ακόμη διηπειρωτικό προορισμό και ανοίγει για τους επιβάτες μας τις πόρτες προς την Ταϊλάνδη, μια στρατηγική αγορά όσον αφορά τον τουρισμό αναψυχής και τον επιχειρηματικό τομέα», δήλωσε η Emiliana Limosani, Εμπορική Διευθύντρια της ITA Airways και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Volare. «Η Μπανγκόκ ήταν πάντα μια από τις κορυφαίες στον κόσμο τουριστικές πρωτεύουσες και σημαντικός κόμβος, που επιτρέπει την πρόσβαση στους πιο διάσημους παραδεισένιους προορισμούς της
κόσμο χάρη στις πτήσεις που συνδέουν με πολλά νησιά της Ταϊλάνδης. Ταυτόχρονα, αποτελεί βασικό προορισμό για επιχειρηματική κίνηση μεταξύ των δύο χωρών, ένας κλάδος σε συνεχή ανάπτυξη. Η νέα απευθείας πτήση αντικατοπτρίζει επίσης την ITA
Η δέσμευση της Airways να παρέχει βέλτιστες ταξιδιωτικές λύσεις», πρόσθεσε ο CCO, «επιβεβαιώνοντας τη σημασία της ανάπτυξης του διηπειρωτικού δικτύου στις εμπορικές στρατηγικές της Εταιρείας».
«Η Ταϊλάνδη είναι μια από τις αγορές-στόχους στη Νοτιοανατολική Ασία για τη Ρώμη. Η σύνδεση από την ITA Airways είναι μια μεγάλη πηγή ικανοποίησης για εμάς», δήλωσε ο Ivan Bassato, Chief Aviation Αξιωματικός του Aeroporti di Roma. «Η νέα διαδρομή προς την Μπανγκόκ θα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματικούς λόγους ταξιδιώτες και για τους πολλούς τουρίστες, που αντιπροσωπεύουν μια σίγουρη ώθηση στην ανάπτυξη των κυκλοφοριακών ροών και της συνεργασίας ευκαιρίες μεταξύ των δύο χωρών».
Κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, η ITA Airways εκτελεί 57 προορισμούς, μεταξύ των οποίων 16 εσωτερικούς, 26 διεθνείς, και 15 διηπειρωτικά. Η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα νέες απευθείας πτήσεις από τη Ρώμη Fiumicino κόμβος προς Σικάγο (Απρίλιος 2024) και Τορόντο (Μάιος 2024), Ριάντ (2 Ιουνίου 2023), Άκρα (6 Ιουνίου 2023) και θα
εγκαινίαση του Ντακάρ στις 3 Ιουλίου και της Τζέντα την 1η Αυγούστου 2024.