travel_massiveΎστερα από την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο Travel Massive στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2013, σε διοργάνωση του Travelplanet24 και του dopios, ολοκληρώθηκε και το 2ο Travel Massive της πόλης, με εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Το Travel Massive ενώνει εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να γνωριστούνε, να μάθουν, να συνεργαστούν και να συζητήσουν για τον online τουριστικό τομέα. Είναι μια παγκόσμια  κοινότητα που αποτελείτε από οργανωμένα meet ups που γίνονται σε κάθε χώρα με σκοπό να ενωθούν εταιρίες που ειδικεύονται στον τουριστικό τομέα, travel bloggers, start ups και travel media όπου βρίσκονται για να συζητήσουν διάφορα θέματα πάνω στον τουρισμό.

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, σε χώρο του κέντρου της Αθήνας, παρουσιάστηκαν τέσσερα νέα start ups, και συγκεκριμένα τα Offerial, Discoveroom, Travelmyth και Captainwise. Η Offerial έχει ως αντικείμενο την ουσιαστική διασύνδεση ξενοδοχείων και υποψήφιων πελατών. Αξιοποιώντας το προφίλ των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, η offerial προσφέρει προσωποποιημένες πληροφορίες φιλοξενίας, σχεδιασμένες με βάση το προφίλ του συγκεκριμένου επισκέπτη και κίνητρα που ισχύουν αποκλειστικά για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας.

Το Discoveroom είναι μία εφαρμογή που θα απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων καθιστώντας την διαδικασία εύρεσης και κράτησης ενοικιαζόμενων δωματίων σημαντικά ευκολότερη. Ξεχάστε λοιπόν, τα άπειρα τηλέφωνα για να καταφέρετε να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη ενός ενοικιαζόμενου δωματίου, τις προκαταβολές σε λογαριασμό τραπέζης και τα δυσλειτουργικά sites.

Η Travelmyth προτείνει τον κατάλληλο προορισμό για εσάς αναλόγως του τι προτιμάτε – τις καλύτερες παραλίες, προορισμούς για σκι, προορισμούς με σπήλαια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Τέλος, η Captainwise είναι μια νέα εναλλακτική πρόταση στο χώρο του online τουρισμού, και αποτελεί την πρώτη ταξιδιωτική πλατφόρμα που προτείνει διακοπές με βάση το budget του χρήστη.