Η Olympic Handling ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της εαρινής συνάντησης της ομάδα εργασίας της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association) που ασχολείται με θέματα Load Control and Aircraft Movement (LCAM). Τα μέλη της ομάδας εργασίας που είναι ειδικοί σε επιχειρησιακά θέματα, θα συναντηθούν στην Αθήνα από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου, να συζητήσουν και να αναπτύξουν καινοτόμες τεχνικές και διαδικασίες στους τομείς του ελέγχου των φορτίων και κίνησης των αεροσκαφών.

Η IATA LCAM αναφέρεται στο Ground Handling Council (GHC) και είναι μια πολυδιάστατη ομάδα εργασίας,αποτελούμενη από ειδικούς σε θέματα ελέγχου φορτίου αεροσκαφών, από αεροπορικές εταιρείες μέλη της ΙΑΤΑ και από εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης .Το πεδίο εφαρμογής των εργασιών της ομάδας επικεντρώνεται στην αναγνώριση των στρατηγικών για τις διαδικασίες ελέγχου φορτίου και κίνησης αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων και των xml μηνυμάτων. Η ίδια ομάδα αναλαμβάνει επίσης την συνεχή αναθεώρηση, την ανάπτυξη και βελτίωση του σχετικού περιεχομένου στο εγχειρίδια της ΙΑΤΑ Airport Handling Manual(AHM) και IATA Ground Operations Manual (IGOM).

Η Olympic Handling κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και παρουσία σε 37 αεροδρόμια, εξυπηρέτησε το 2012 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, περισσότερες από 81.500 πτήσεις που μετέφεραν 10,5 εκατ. επιβάτες. H Olympic Handling με πλήρη δραστηριότητα σ’ όλη την διάρκεια του έτους, διαθέτει στόλο 4.500 μηχανημάτων επίγειας εξυπηρέτησης, τρείς Εμπορευματικούς σταθμούς και 4 αίθουσες φιλοξενίας VIP επιβατών.