K5 Aviation Airbus ACJ319 main cabin_Το Airbus ACJ319 έχει την καμπίνα με τις μεγαλύτερες δυνατότητες  από κάθε εταιρικό Jet στο EBACE, επιτρέποντας στους επισκέπτες να διαπιστώσουν προσωπικά πως περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να πετάξουν με μεγαλύτερη άνεση, έχοντας περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Το Airbus ACJ319 της έκθεσης λειτουργεί με K5 Aviation και έχει θέσεις για 19 επιβάτες σε καμπίνα με πολλά σαλόνια, μεταξύ των οποίων και ένα που μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο με μπάνιο.

«Δουλειά μας είναι να δίνουμε φτερά στον τρόπο ζωής του πελάτη, πράγμα που οι καμπίνες μεγάλων δυνατοτήτων της οικογένειας Airbus ACJ320 μπορούν να κάνουν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο εταιρικό Jet», δήλωσε ο John Leahy, Chief Operating Officer της Airbus. «Αυτό δίνει την ελευθερία στους πελάτες να κάνουν περισσότερα πράγματα στον αέρα, είτε αυτό είναι να τακτοποιούν εργασίες, να περνούν χρόνο με φίλους και με την οικογένεια, ή να εκπροσωπούν την χώρα τους», πρόσθεσε.

Η οικογένεια των Airbus ACJ320, που περιλαμβάνει τα ACJ318, ACJ319, ACJ320 και ACJ321, προσφέρει τις πιο ευρείες και ψηλές καμπίνες από κάθε εταιρικό Jet, ενώ έχει προσαρτημένο παρόμοιο χώρο για ράμπα. Η Airbus έχει εδώ και καιρό προσφέρει καμπίνες με πλήρη δυνατότητα προσαρμογής στα εταιρικά τζετ της και τώρα προσφέρει επίσης μια νέα έκδοση, το ACJ319 Elegance, που εξασφαλίζει την απλότητα, την ταχύτητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Προερχόμενα από την πιο σύγχρονη οικογένεια αεροσκαφών στον κόσμο, τα εταιρικά τζετ της Airbus διαθέτουν, ως standard, πολλές καινοτομίες που λείπουν από άλλα εταιρικά αεριωθούμενα ή  προσφέρονται μόνο κατ’ επιλογή, όπως η απλότητα και o καλύτερος χειρισμός fly-by-wire χειριστηρίων, η εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα για εξοικονόμηση στο βάρος και η συγκεντρωτική συντήρηση για εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Αυτή η κληρονομιά των εταιρικών Jet της Airbus σημαίνει ότι μπορούν να επωφεληθούν από την εξαιρετική αξιοπιστία, καθώς τα αεροσκάφη έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν πολλές πτήσεις την ημέρα σε δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον, οι χειριστές των εταιρικών Jet της Airbus στηρίζονται από ένα παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης που εξυπηρετεί περισσότερους από 500 πελάτες και χειριστές, καθώς και από υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Η Airbus έχει πουλήσει πάνω από 170 εταιρικά τζετ μέχρι σήμερα, και αυτά τα αεροσκάφη πετούν σε κάθε ήπειρο, υπογραμμίζοντας την ευελιξία τους.