Το νέο Airbus του στόλου της υποδέχθηκε στη βάση της, η αεροπορική εταιρεία Ellinair, του Ομίλου Μουζενίδη, στον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Το μοντέλο του αεροσκάφους είναι Α319, έχει χωρητικότητα 144 θέσεων και φέρει το σήμα και τα χρώματα της Ellinair. Αν και είναι ήδη εγγεγραμμένο στο ελληνικό νηολόγιο, το Airbus αναμένεται να ξεκινήσει της πτήσεις του έως το τέλος του μήνα Φεβρουαρίου, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξής του στο AOC (Aircarrier Operating Certificate) της εταιρείας, αρχικά στα δρομολόγια εσωτερικού και στα δρομολόγια προς Μόσχα.

H Ellinair έχει ήδη στον στόλο της ένα ακόμη A319 και η συνεργασία της με την Airbus επιβεβαιώνει την απόλυτή προσήλωσή της εταιρείας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στην προσφορά μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών στους επιβάτες της.

Κατά την άφιξη του νέου αεροσκάφους της εταιρείας, ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξη, η καινοτομία και η δέσμευση στην ποιότητα, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη στρατηγική της Ellinair και αντικατοπτρίζουν τη διαρκή μας προσπάθεια για θετικά αποτελέσματα. Η υποδοχή του νέου μας αεροσκάφους αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ανοδικής μας πορείας και της επένδυσής μας στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, παρά τις κρίσιμες συνθήκες της περιόδου που διανύουμε».

Το 2016, ο στόλος της Ellinair θα περιλαμβάνει συνολικά 8 έως 10 αεροσκάφη και θα εξυπηρετεί προορισμούς σε περισσότερες από 15 χώρες. Ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Σταύρος Δαλιάκας, δήλωσε “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ενσωμάτωση του δεύτερου Airbus 319 στον στόλο μας, ενός σύγχρονου αεροσκάφους που προσωπικά θεωρώ πως ανταποκρίνεται πλήρως στους επιχειρησιακούς στόχους της Ellinair, ειδικά μετά τη νέα, σημαντική, διεύρυνση των προορισμών μας στη Δυτική Ευρώπη.»