Η Air Canada rouge επαναφέρει από τις 03 Μαΐου 2016 τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Τορόντο και από τις 07 Μαΐου 2016 μεταξύ Αθήνας και Μοντρεάλ. Η σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Τορόντο είναι καθημερινή και μεταξύ Αθήνας – Μόντρεαλ έως και πέντε φορές την εβδομάδα.

Δείτε εδώ ταξιδιωτικές συμβουλές για το Μόντρεαλ του Καναδά!

Από το Τορόντο και το Μοντρεάλ οι επιβάτες της Air Canada, έχουν πρόσβαση με άμεσες ανταποκρίσεις σε όλο το δίκτυο της εταιρείας για Ηνωμένες Πολιτείες, Καραιβική και Ν.Αμερική. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν και να εξαργυρώνουν μίλια Aeroplan® σε όλες τις πτήσεις της Air Canada rouge.

H Air Canada rouge προσφέρει τις περισσότερες απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας-Τορόντο και Αθήνας-Μόντρεαλ, οι οποίες πραγματοποιούνται με αεροπλάνα Βοeing 767-300, 282 θέσεων. Για την άνεση των επιβατών προσφέρονται 3 επιλογές: Η rouge, rouge Plus με επιλογή θέσεως ,περισσότερη άνεση και χώρο για τα πόδια και η Premium rouge με επιπλέον προσωπικό χώρο ,ανακλινόμενα καθίσματα, μαξιλάρια, κασετίνα με είδη προσωπικής υγιεινής και δωρεάν ποτά . Επίσης οι επιβάτες της Premium rouge απολαμβάνουν προτεραιότητα στο check-in και στην επιβίβαση, δύο δωρεάν αποσκευές , πρόσβαση στα Maple Leaf ™ Lounge και δωρεάν iPad για να απολαύσουν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Air Canada Rouge .

Η Air Canada rouge είναι αεροπορική εταιρεία αναψυχής και ανήκει στον όμιλο της Air Canada. Μαζί με την Air Canada Vacations, η Air Canada rouge προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και ταξίδια σε συναρπαστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, το Μεξικό, τις ΗΠΑ, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική, και τον Καναδά. Ως θυγατρική, η Air Canada rouge διέπεται από τους κανονισμούς ασφαλείας ,εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας της Air Canada . Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.flyrouge.com ή www.aircanada.com.

O όμιλος Air Canada στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την TAL AVIATION GROUP.