Η Airbus έχει προσθέσει δύο νέα μέλη στο δίκτυο Κέντρο Εξυπηρέτησης ACJ, την HAECO Solutions Private Jet και την ST Aerospace, ενισχύοντας  τον τρόπο που νοιάζεται για τους εταιρικούς τζετ πελάτες και operators σε όλο τον κόσμο.

Το διευρυμένο δίκτυο αποτελείται από εταιρείες που ανήκουν ή ελέγχονται από την Airbus, καθώς και ανεξάρτητες που έχουν εγκριθεί. Οι δυνατότητές τους θα περιλαμβάνουν τη γραμμή και βαριάς συντήρησης, ανακαίνιση καμπίνας, καθώς και αναβάθμιση καμπίνας και συστημάτων.

Το δίκτυο Κέντρο Εξυπηρέτησης ACJ τώρα περιλαμβάνει το Airbus Corporate Jet Κέντρο (ACJC) στην Τουλούζη, το Comlux America στην Ινδιανάπολη, το HAECO Private Jet Solutions στο Xiamen, Sepang το Aircraft Engineering (SAE) στη Μαλαισία και το ST Aerospace στη Σιγκαπούρη. Συν το χρόνο το δίκτυο θα περιλαμβάνει κι άλλες εταιρίες.

Το δίκτυο θα παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη στους πελάτες ACJ σε όλο τον κόσμο, και περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών turnkey, επιτρέποντας στους πελάτες να επωφεληθούν από την ποιότητα και τα πρότυπα της Airbus – καθώς και να νιώσουν εμπιστοσύνη από την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Συμπληρώνει την ηγετική θέση  της Airbus στον πρωτότυπο εξοπλισμό καμπίνας σε μεγάλα εταιρικά τζετ, όπου είναι μοναδικοί με μεγάλη εμπειρία.

«Οι Airbus πελάτες εταιρικών τζετ και οι operators επωφελούνται ήδη από το εκτεταμένο δίκτυο υποστήριξης σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Benoit Defforge, Managing Director, Airbus Corporate Jets. “Το ACJ Service Centre δίκτυο πηγαίνει πιο πέρα από αυτό, παρέχοντας μια μοναδική και ειδική υπηρεσία που εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες τους», προσθέτει.

Οι πελάτες εταιρικών τζετ Airbus  έχουν ήδη πρόσβαση σε υποστήριξη και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, όπως το single-point-of-contact που έχει πρόσβαση στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών των εταιρικών τζετ (C4you), σε διευθυντές υποστήριξη πελατών και προγράμματα εκπαίδευση και συντήρησης.

Περισσότερα από 180 Airbus εταιρικά τζετ βρίσκονται σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο, και πετούν σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένης  και της Ανταρκτικής.