Για πρώτη φορά στην Αθήνα έγινε τo εξειδικευμένο πρόγραμμα Regional Training Partner της ΙΑΤΑ! Από τις 9 Μαΐου 2016 & για 5 ημέρες, στο Divani Acropolis Palace, συγκεντρώθηκαν συμμετέχοντες από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως η Αιθιοπία, η Κένυα και η Σερβία. Οι επαγγελματίες παρακολούθησαν την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες από τους διαφορετικούς χώρους εργασίας.

Μετά τη λήξη των μαθημάτων, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν αξιοθέατα και μουσεία, συνδυάζοντας την επαγγελματική κατάρτιση με μια αξέχαστη διαμονή στην Αθήνας. Παράλληλα, η Mega Airlines Studies διοργάνωσε celebration gala προς τιμήν των συμμετεχόντων, οι οποίοι σχολίασαν με ενθουσιασμό την εμπειρία του first Athens RTP.

Οι Regional Training Partners (RTPs) είναι επίσημοι αντιπρόσωποι της ΙΑΤΑ με αποκλειστική αρμοδιότητα να διεξάγουν διεθνή εξειδικευμένα σεμινάρια με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της αγοράς, αλλά και τη δημιουργία προοπτικών για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στους συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια RTP πραγματοποιούνται με την παρουσία εγκεκριμένου και απεσταλμένου από την ΙΑΤΑ εκπαιδευτή, ο οποίος προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις.

Τα προγραμματισμένα σεμινάρια για 2016 πραγματοποιούνται στο Divani Acropolis Palace, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mega Airlines Studies.