Η Allegiant Travel Company που έχει τη βάση της στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, υπέγραψε συμφωνία αγοράς για 12 αεροσκάφη A320ceo της Airbus. Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους αγοράζει νέα αεροσκάφη από κάποιον κατασκευαστή. Το κάθε ένα αεροσκάφος θα είναι εξοπλισμένο με κινητήρες CFM56 από την CFM International.

«Η Allegiant προσφέρει στους ταξιδιώτες άνετες και προσιτέ υπηρεσίες που επιτρέπει σε όλους να απολαμβάνουν πιο εύκολα τους αγαπημένους τους προορισμούς διακοπών», δήλωσε ο Maury Gallagher, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Allegiant Travel Company. «Καθώς συνεχίζουμε τη μετάβαση σε ένα στόλο με αεροσκάφη μόνο της Airbus, αυτή η αγορά θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να μειώσουμε την πολυπλοκότητα στο στόλο μας και να παρέχουμε στους επιβάτες μας μία διαρκώς βελτιωμένη εμπειρία».

«Μας αρέσει όταν ακούμε την ομάδα της Allegiant να λέει ότι «η Airbus είναι το μέλλον μας», γιατί αυτό δείχνει ότι επιτυγχάνουν τους στόχους τους, ενώ παράλληλα ικανοποιούν και τους επιβάτες τους, και γνωρίζουν ότι αυτό γίνεται λόγω της Airbus», είπε ο Chief Operating Officer, John Leahy.

Η Allegiant λειτουργεί σήμερα ένα στόλο από 15 αεροσκάφη A319ceo και 16 A320ceo.

Η Σειρά Α320 είναι best-seller στην διεθνή αγορά αεροσκαφών με σχεδόν 12.600 παραγγελίες από την έναρξη λειτουργίας της ενώ περισσότερα από 7.100 αεροσκάφη έχουν ήδη παραδοθεί σε περίπου 400 πελάτες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Χάρη στην μεγάλη καμπίνα τους, όλα τα μέλη της Σειράς Α320 προσφέρουν μεγάλη άνεση σε όλες τις κατηγορίες.