Αναδείχτηκε ως η καλύτερη καμπίνα οποιουδήποτε επιχειρηματικού jet.

Η Airbus Corporate Jets εκθέτει ένα ACJ319 στο Jet Expo στη Μόσχα, που λειτουργεί για λογαριασμό της ΜJet σε VVIP τσάρτερ

Το ACJ319 είναι μέρος του ACJ320 Family και το συγκεκριμένο αεροσκάφος έχει τη μεγαλύτερη και ψηλότερη καμπίνα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο επιχειρηματικό jet. Το ACJ319 έχει επιλεχθεί παγκοσμίως από μεγάλες εταιρείες, ιδιώτες και κυβερνήσεις.

“Το μέγεθος της καμπίνας παίζει σημαντικό ρόλο στον κόσμο των επιχειρηματικών τζετ, καθώς η άνεση, η χωρητικότητα και η ελευθερία κίνησης που προσφέρει ένα επιχειρηματικό Airbus τζετ, δείχνει να εκτιμάται ιδιαίτερα από τον επιχειρηματικό κόσμο,” δήλωσε ο  John Leahy, ο Chief Operating Officer της Airbus. Επιπλέον, προσθέτει: “Ταξιδεύοντας με ένα εταιρικό τζετ της Airbus, είναι μία ξεχωριστή εμπειρία αφού όλο και περισσότεροι πελάτες μας, το ανακαλύπτουν.»

Τα εταιρικά τζετ της Airbus προέρχονται από την πιο σύγχρονη οικογένεια αεροσκαφών στον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνουν μια εντυπωσιακή κληρονομιά,  αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στον κόσμο των επιχειρηματικών τζετ. Περιλαμβάνουν επίσης τα standard χαρακτηριστικά που αναμένονται από τέτοιου είδους νέα αεροσκάφη, όπως η ακεραιότητα, το fly-by-wire έλεγχο, εξοικονόμηση κόστους, κεντρική συντήρηση και  ανθρακόνηματα, για εξοικονόμηση βάρους.

Η κουλτούρα της εταιρίας να παραμένει διαρκώς καινοτόμα, διατηρεί την οικογένεια Airbus σύγχρονη, με σημαντικές βελτιώσεις, όπως Sharklets εξοικονόμησης καυσίμων και κινητήρων νέας γενιάς, δίνοντας το πλεονέκτημα τόσο στα επιβατικά αεροσκάφη καθώς και στα εταιρικά τζετ. Το ACJ320neo έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 25 επιβάτες 6.000 nm / 11.400 χιλιόμετρα και το ACJ319neo τη δύναμη να πετάξει 8 επιβάτες 6.750 nm / 12.500 χιλιόμετρα.

Για τους πελάτες που θέλουν ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα και εύρος, η Airbus προσφέρει τις VIP εκδόσεις της οικογένειας ευρείας ατράκτου. Αυτό περιλαμβάνει και το νεότερο αεροσκάφος του κόσμου, το Α350, που παρέχει χαρακτηριστικά που εξοικονομούν βάρος στην άτρακτο και στα φτερά λόγω του ανθρακονήματος.

Οι επιχειρηματίες πελάτες της Airbus και οι εταιρίες που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες, επωφελούνται από υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης τεχνικών συμβούλων, κέντρα κατάρτισης και ανταλλακτικών,  υποστηρίζουν περισσότερους από 500 πελάτες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα από 180 Airbus εταιρικά τζετ βρίσκονται σε λειτουργία, που ταξιδεύουν σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων και της Ανταρκτικής.