Η Oman Air είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και οι δύο καθημερινές της πτήσεις από Λονδίνο προς Μουσκάτ θα μετακινηθούν στο Terminal 4 του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου από τις 31 Ιανουαρίου 2017.

Επί του παρόντος, οι δύο καθημερινές πτήσεις της Oman Air λειτουργούν στους τερματικούς σταθμούς 3 και 4. Η παρουσία όμως της εταιρείας σε ένα μόνο τερματικό σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο θα απλουστεύσει περισσότερο το ταξίδι του πελάτη σε μία από τις εμβληματικές διαδρομές της Oman Air.

Το Terminal 4 προσφέρει στους επισκέπτες μια πρώτης κλάσης εμπειρία για αγορές με καταστήματα λιανικής πώλησης, βιβλίων, ηλεκτρικών συσκευών, σουβενίρ και πολλά άλλα. Οι επιβάτες της Oman Air χρησιμοποιώντας το Terminal 4 θα συνεχίσουν να έχουν τη χρήση του καθορισμένου Lounge που παρέχεται στους premium επιβάτες πριν από την πτήση τους.

Η πρώτη πτήση της Oman Air μεταξύ Μουσκάτ και Λονδίνου ξεκίνησε το 2007. Το δρομολόγιο αναχωρεί από το Μουσκάτ στις 14.00 και θα φτάνει τώρα στο Heathrow Terminal 4 στις 18.20. Οι πτήσεις της επιστροφής θα αναχωρούν από το Heathrow Terminal 4 στις 20.15 και θα φτάνουν στο Μουσκάτ το επόμενο πρωί στις 07.35. Η δεύτερη πτήση, που ξεκίνησε νωρίτερα φέτος, πετάει κατά τη διάρκεια της νύχτας, με την αναχώρηση από Μουσκάτ να γίνεται στις 01.25 και η άφιξη στο Heathrow Terminal 4 στις 06.30. Οι πτήσεις της επιστροφής αναχωρούν από το Heathrow Terminal 4 στις 08.25 και φτάνουν στο Μουσκάτ στις 18.55. Όλες οι ώρες που αναφέρονται είναι τοπικές.

Η Oman Air πιστεύει ότι η εμπειρία του πελάτη είναι υψίστης σημασίας και έχει μια διαρκή δέσμευση να εξασφαλίσει ότι είναι η αεροπορική εταιρεία της επιλογής του. Έχοντας και τις δύο καθημερινές πτήσεις της Oman Air να αναχωρούν από το Terminal 4 βοηθά να συνεχίστεί η απρόσκοπτη εμπειρία του πελάτη. Οι διπλές καθημερινές πτήσεις προς Λονδίνο σημαίνει ότι η Oman Air όχι μόνο προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις μέσω του Μουσκάτ, αλλά προσφέρει επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα στο Βόρειο Ατλαντικό, με τις μεγάλες πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά σε εμβέλεια με μικρούς χρόνους σύνδεσης στο Χίθροου του Λονδίνου μέσα σε 3 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Oman Air, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.omanair.com