Η Cyprus Airways έχει υπογράψει νέα συμφωνία διανομής με τον παγκόσμιο προμηθευτή ταξιδιωτικών τεχνολογιών Sabre Corporation για να συμβάλει στη διεθνή ανάπτυξη και να δημιουργήσει ένα ισχυρό και αξιόπιστο δίκτυο πτήσεων που θα συνδέει την Κύπρο με τις βάσεις της στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Από το Νοέμβριο του 2017 οι ναύλοι της Cyprus Airways διατίθενται στους ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω της ταξιδιωτικής αγοράς του Sabre. Στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες σύντομα θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να πουλήσουν βοηθητικές υπηρεσίες. Όντας μέρος της ταξιδιωτικής αγοράς του Sabre, η Cyprus Air προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια παγκόσμιους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για τον επόμενο προορισμό τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα νέο και φιλόδοξο αερομεταφορέα, όπως οι Κυπριακές Αερογραμμές, που συνδέει σημαντικές πόλεις σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με έναν από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου», δήλωσε ο Andreas Syrigos, περιφερειακός διευθυντής Ελλάδας & Κύπρου του Δικτύου της Sabre. «Μια αποτελεσματική αεροπορική εταιρία προσανατολισμένη στον πελάτη είναι ζωτικής σημασίας για μια χώρα όπως η Κύπρος, η οποία καλωσορίζει περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο και έχει παρουσιάσει ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 15 τοις εκατό. Είμαστε υπερήφανοι που η κορυφαία τεχνολογία μας θα στηρίξει αυτή την επιτυχία και θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των σχεδίων επέκτασης της Cyprus Airways».

Οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι η εμπορική επωνυμία της Charlie Airlines Ltd. Βασισμένες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, οι Κυπριακές Αερογραμμές λειτουργούν σήμερα σε ποικίλους διεθνείς προορισμούς, όπως η Αγία Πετρούπολη, το Τελ Αβίβ, η Αθήνα, η Πράγα, το Μόναχο, η Στουτγάρδη, Βερόνα και Ζυρίχη.

«Είναι μακροπρόθεσμος στόχος μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα διευρύνουμε τον ορίζοντα για τους τοπικούς ταξιδιώτες», δήλωσε η κ. Natalia Popova, Γενική Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways. «Η συνεργασία μας με τη Sabre θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εμπορία και πώληση των εισιτηρίων της Cyprus Airways, φτάνοντας σε εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιωτικούς πράκτορες».

Η ταξιδιωτική αγορά του Sabre διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση του μάρκετινγκ και της πώλησης αεροπορικών εισιτηρίων, δωματίων ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, σιδηροδρομικών εισιτηρίων και άλλων μορφών ταξιδίων, σε περισσότερους από 475.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες και χιλιάδες εταιρείες που το χρησιμοποιούν για να κάνουν αγορές. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο, η οποία διαχειρίζεται πάνω από 120 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκτιμώμενα ταξιδιωτικά έξοδα.