Η Travelport αποκάλυψε το νέο χάρτη-προϊόντων της , ώστε να επεκτείνει το περιεχόμενό της προσφέροντας στους πελάτες που χρησιμοποιούν την ΙΑΤΑ, υπηρεσίες στα πρότυπα NDC. Έτσι οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές μέσω της πλατφόρμας της Travelport. 

Τον Δεκέμβρη του 2017 η Τravelport έλαβε την υψηλότερη διάκριση της ΙΑΤΑ, το NDC Επίπεδο 3, για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει, όντας η μόνη εταιρεία- πάροχος ηλεκτρονικών υπηρεσιών που το έχει καταφέρει. Τώρα, η εταιρεία επιχειρεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο των υπηρεσιών της.

Τα νέα προϊόντα θα είναι βελτιωμένα και θα εξελίσσονται συνεχώς μέσω της αξιολόγησης των χρηστών και πελατών, ενώ παράλληλα θα επιτρέπουν σε ταξιδιωτικά γραφεία να συνδέονται πιο εύκολα στην πλατφόρμα της συνδυάζοντας παλιό και νέο περιεχόμενο επιπέδου NDC.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Stephen Shurrock, δήλωσε σχετικά: “Χτίζοντας πάνω στο μοναδικό NDC Level 3 στάτους μας, επεκτείνουμε το εύρος των προϊόντων μας, έτοιμοι για τη νέα μικτή οικονομική εποχή της αεροπορικής διανομής. Η Travelport έχει πλούσια ιστορία πρωτοπορίας και με τα νέα προϊόντα σκοπεύουμε να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο τη στιγμή που γρήγορα και με ακρίβεια θα φέρνουμε στους πελάτες μας την πιο ευρεία γκάμα υπηρεσιών.”

Ο Yanik Hoyles,διευθυντής του προγράμματος NDC της IATA πρόσθεσε: ” Ακολουθώντας την επιτυχία της να αποτελέσει τον πρώτο διανομέα που διακρίθηκε με το NDC Επίπεδο 3, συγχαίρουμε την Travelport για τη συνεχή της πρόοδο και την ανάπτυξη προϊόντων για τη νέα εποχή.”