Η British Airways προετοιμάζεται για τη μεγάλη απόδραση των Χριστουγέννων, καθώς πρόκειται να μεταφέρει πάνω από μισό εκατομμύριο πελάτες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ενώ ο πιο δημοφιλής προορισμός μακρινών αποστάσεων είναι η Νέα Υόρκη και η δημοφιλέστερη διαδρομή μικρής διαδρομής η Γενεύη.

Η Νέα Υόρκη θα είναι επίσης ο πιο πολυσύχναστος προορισμός κατά την Ημέρα των Χριστουγέννων, με πολλούς ταξιδιώτες να επιλέγουν να κατευθυνθούν προς το «Μεγάλο Μήλο» για διακοπές και για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Οι ταξιδιώτες θα μπορέσουν να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς η British Airways θα σερβίρει 66.000 χριστουγεννιάτικα δείπνα. 330.000 λαχανάκια Βρυξελλών θα προετοιμαστούν μαζί με 270.000 ψητές πατάτες και 8.250 κιλά γαλοπούλας. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερες από 100.000 εορταστικές λιχουδιές, ενώ ένας αριθμός ρεκόρ από τάρτες αποξηραμένων φρούτων θα σερβιριστούν σε όσους ταξιδέψουν μαζί μας.

Η αεροπορική εταιρεία φροντίζει επίσης για την εορταστική ψυχαγωγία με έως και 40  νέες Χριστουγεννιάτικες ταινίες, επεισόδια τηλεοπτικών σειρών και Χριστουγεννιάτικες μουσικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων Χριστουγεννιάτικων ταινιών «Elf» και «The Holiday».

Η Carolina Martinoli, Διευθύντρια Brand and Customer Experience της British Airways δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να επανασυνδεθούμε με τους φίλους και την οικογένειά μας, γι ‘αυτό είναι σημαντικό για εμάς να βοηθήσουμε τους πελάτες μας που ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια των διακοπών να γιορτάσουν την υπέροχη αυτή εποχή του χρόνου με Χριστουγεννιάτικα γεύματα, εορταστικές ταινίες και εορταστικές τάρτες αποξηραμένων φρούτων».

Η British Airways πρόκειται να επενδύσει £ 6.5 δισεκατομμύρια για τους πελάτες της τα επόμενα πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης κορυφαίας τεχνολογίας WiFi, 72 νέων αεροσκαφών και ανανέωσης 128 αεροσκαφών μακρινών αποστάσεων με νέους εσωτερικούς χώρους. Η αεροπορική εταιρεία επενδύει επίσης στο «Club World», προσφέροντας μια εξαιρετική γευστική εμπειρία μορφής εστιατορίου και πολυτελή κρεβάτια της White Company – καθώς και στην κυκλοφορία από το 2019 ενός νέου καθίσματος «Club World» με άμεση πρόσβαση στο διάδρομο.