Η SMBC Aviation Capital ενίσχυσε τον αριθμό των A320neo αεροσκαφών της, μετά από μία παραγγελία που έκανε στο τέλος του 2018. Μετά την παραγγελία 65 αεροσκαφών (15 A321neo και 50 A320neo), η SMBC Aviation Capital έχει πλέον 181 αεροσκάφη της οικογένειας A320neo.

Επιπλέον, η εταιρεία αποφάσισε να αναβαθμίσει 15 A320neo σε A321neos. Τα A321neo προσφέρουν στους αερομεταφορείς την ευελιξία να επεκτείνουν τα δίκτυά τους, να προσθέτουν πτήσεις μεγαλύτερης απόστασης και να προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες, καθώς είναι πιο μεγάλα και άνετα.

«Η ζήτηση για αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας ήταν ισχυρή τόσο από τους υφιστάμενους όσο και από τους νέους πελάτες μας και για το λόγο αυτό προχωρήσαμε σε αυτή την απόφαση. Οι αεροπορικές εταιρείες αναζητούν πιο αποδοτικά αεροσκάφη και εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους. Έχουμε μια ισχυρή σχέση με την Airbus και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα αεροσκάφη τους», δήλωσε ο Peter Barrett, Διευθύνων Σύμβουλος της SMBC Aviation Capital.