Ετοιμάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Έχουμε την κατάλληλη πρόταση! Κάντε κράτηση αυτοκινήτου από την Hertz, κερδίστε διπλά μίλια εξαργύρωσης και επισκεφθείτε οποιονδήποτε προορισμό θέλετε!

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά, απλά θυμηθείτε να συμπληρώσετε τον Miles+Bonus αριθμό λογαριασμού σας κατά την κράτηση.

Κάντε κράτηση τώρα μέχρι 05.07.2019 για παραλαβές αυτοκινήτου από 21.06.2019 έως και 15.09.2019

Όροι και Προϋποθέσεις:

  • Ισχύει για κρατήσεις από 21.06.2019 έως και 05.07.2019 και για παραλαβή από 21.06.2019 έως και 15.09.2019.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για κρατήσεις από το aegeanair.com και το olympicair.com και για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.
  • Όλες οι ενοικιάσεις υπόκεινται στους Γενικούς όρους ενοικίασης της Hertz.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να πιστώνονται τα μίλια είναι ο λογαριασμός των Miles+Bonus μελών να είναι ενεργός.
  • Τα επιπλέον μίλια που θα αποδοθούν αφορούν σε μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus.
  • Η δυνατότητα συλλογής μιλίων από ενοικίαση αυτοκινήτου μέσω της Hertz, καθώς και τα ειδικά προνόμια των Gold μελών του Miles+Bonus προγράμματος (π.χ. δωρεάν αναβάθμιση οχήματος) αφορούν συγκεκριμένα πακέτα ενοικίασης και συγκεκριμένα σημεία εξυπηρέτησης Hertz. Τα μίλια δεν αποδίδονται και τα προνόμια δεν ισχύουν σε εταιρικές, ομαδικές ή τιμές χονδρικής, διαδικτυακές τιμές τρίτων, τιμές ενοικίασης εργαζομένων σε αεροπορικές εταιρείες, Travel agents ή εργαζόμενους εταιριών ενοικιάσεων αυτοκίνητου, σε δωρεάν ενοικίαση από εξαργύρωση Miles+Bonus μιλίων ή από προωθητικές ενέργειες.