Η Travelport, επιβεβαίωσε την ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Marine Tours, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών στην Ελλάδα.

Η Marine Tours, που ιδρύθηκε το 1980, είναι μια κορυφαία εταιρία διαχείρισης ταξιδίων στην Ελλάδα και σήμερα αποτελεί το στρατηγικό εταίρο ταξιδίων μεγάλων ναυτιλιακών και εταιρικών επιχειρήσεων.

Η Marine Tours πέτυχε μια από τις υψηλότερες επιχειρηματικές κατατάξεις στην Ελλάδα και έγινε κορυφαίος παραγωγός διεθνών αεροπορικών εισιτηρίων από την IATA, επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των € 210 εκατ.

Ο Λεωνίδας Ζώτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ στην Travelport, δήλωσε: “Δραστηριοποιούμαστε σε μια δυναμική επιχείρηση και έχουμε συνηθίσει να ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα στους τρόπους ανάπτυξης και εξέλιξης των εταιρειών. Η συνεργασία μας με την Marine Tours, είναι η ζωντανή απόδειξη, πως ο συνδυασμός της σωστής διαχείρισης με τις προηγμένες τεχνολογίες, μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο μιας επιτυχημένης εταιρικής σχέσης. Είμαστε υπερήφανοι που διαδραματίσαμε έναν ρόλο στην ιστορία επιτυχίας της εταιρείας, ως τεχνολογικοί συνεργάτες και σύμβουλοι, μοιραζόμαστες τις νίκες και υποστηρίζουμε την επιχείρηση, μέσω των νέων προκλήσεων.”

Η Marine Tours άρχισε να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε ναυτιλιακές εταιρείες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και σήμερα χρησιμοποιεί το Travelport Smartpoint για να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο από περισσότερες από 400 από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του δικτύου. Παρέχει περισσότερα από 650.000 μοναδικά ακίνητα ξενοδοχείων και 36.000 τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Με πάνω από 38 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο εταιρικών ταξιδίων, η εταιρεία έχει σχέσεις με περισσότερες από 400 επιχειρήσεις, πολλοί από τους οποίους την εμπιστεύονται για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συναντήσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων (MICE).

Ο κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, δήλωσε: Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες “Marine Tours” καλύπτουν όλους τους τομείς της βιομηχανίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Εκτός από τη δυναμική και δημιουργική δομή διαχείρισης και τη μακροχρόνια τεχνογνωσία της βιομηχανίας οφείλουμε την επιτυχία μας στις υπερσύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρονται από την Travelport. Η Travelport έγινε ένας αξιόπιστος συνεργάτης, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ανανέωση της συνεργασίας μας και ανυπομονώ να δω ποια ορόσημα θα φτάσουμε μαζί στο μέλλον».