Η ακαδημία πιλότων συμμετείχε στο 18ο European Airline Training Symposium
(EATS) που έλαβε πρόσφατα χώρα στο Βερολίνο προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Στο 18ο European Airline Training Symposium (EATS) που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία η Global Aviation.
Το EATS είναι η κορυφαία εκδήλωση σχετικά με την αεροπορική κατάρτιση στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Αυτή η ετήσια έκθεση, που περιλαμβάνει και συνέδρια που ειδικεύονται στην κατάρτιση και προσομοίωση της αεροπορίας, συγκεντρώνει περισσότερους από 900 κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου από 50+ χώρες για την προώθηση της αεροπορικής ασφάλειας και των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα εκπαίδευσης πιλότων και πληρώματος θαλάμου επιβατών. Οι εκπρόσωποι της Global Aviation είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας σε στελέχη της βιομηχανίας, να συναντηθούν με τους διεθνείς συνεργάτες τους και να προετοιμάσουν το έδαφος για νέες πιθανές συνεργασίες.
«Η έκθεση πήγε πολύ καλά. Eίχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους επαγγελματίες του χώρου και να συζητήσουμε για μελλοντικές συνεργασίες, αλλά το πιο ευχάριστο γεγονός ήταν ότι μας επισκέφθηκαν πρώην μαθητές μας που έχουν εξασφαλίσει πλέον θέσεις εργασίας σε μεγάλες αεροπορικές εταιρείες του εξωτερικού», δήλωσε σχετικά ο Αλέξανδρος Τσακτάνης, CEO της εταιρείας.
Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Global Aviation συνεχίστηκε με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση «Pilot Careers Live LHR 2019» ως μέλος της Wings Alliance, στο ξενοδοχείο Sofitel, στο Terminal 5 του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου, την 1η και 2η Νοεμβρίου 2019. Οι εκπρόσωποι της ακαδημίας ήταν εκεί για να υποδεχτούν τους υποψήφιους – μελλοντικούς πιλότους και να παρουσιάσουν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, καθώς και να εξηγήσουν με κάθε λεπτομέρεια το πώς διενεργείται η εκπαίδευση.
«Είχαμε μία πολύ όμορφη ημέρα στην έκθεση στο Λονδίνο. Είχαμε την ευχαρίστηση να καλωσορίσουμε πολλούς νέους και νέες, οι οποίοι μας επισκέφθηκαν για να μάθουν πώς μπορούν να γίνουν οι επαγγελματίες χειριστές αεροσκαφών και μέλη πληρώματος θαλάμου επιβατών», ανέφερε ο Αλέξανδρος Στρατούρης, operations manager της
Global Aviation.