Η AirAsia πρόκειται να προσφέρει στο πλήρωμα της μια νέα προστατευτική στολή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει τους αεροσυνοδούς και τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι νέες προστατευτικές στολές της Air Asia σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάστηκαν ως μέρος μιας συνεργασίας με τον διάσημο Φιλιππινέζο σχεδιαστή μόδας Puey Quiñones.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AirAsia launches PPEs to protect its cabin crews. Designed by me….🤭🤭🤭. Thank you @sheilaromero8 , @airasiafilipino @airasia @peopleasia ! #airasiaXPQ #airasia #covid19ppe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pueyquinones (@pueyquinones) στις

Οι νέες στολές, οι οποίες είναι κόκκινες για να ταιριάζουν με το λογότυπο της αεροπορικής εταιρείας, έχουν προστασία προσώπου, κουκούλες, μακριά παντελόνια και μανίκια για πλήρη προστασία. Σύμφωνα με τον Quiñones που έχει έδρα στην Καλιφόρνια, οι στολές είναι κατασκευασμένες από ένα «υλικό που αναπνέει και είναι ανθεκτικό» και φορέθηκαν ήδη σε πτήση από την Μπανγκόκ προς τη Μανίλα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στολές του Puey έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με το Fox Νews, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος εκπρόσωπος της Air Asia για να επιβεβαιώσει εάν η στολή θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πτήσεις μόλις ανοίξoυν ξανά τα εσωτερικά ταξίδια που ξεκινούν αργότερα αυτόν τον μήνα και τον Μάιο, ή για πόσο καιρό θα φορεθεί η νέα στολή από αεροσυνοδούς.