Η easyJet εκπαιδεύει τους υπαλλήλους που βρίσκονται σε ανάσχεση εργασίας στο να εμβολιάζουν πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με «εθνικό» στόχο να έχουν εμβολιαστεί 15 εκατομμύρια ως το τέλος Φεβρουαρίου!

σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, αναμένει εκατοντάδες από τους υπαλλήλους της να προσφερθούν εθελοντικά, ώστε μετά από ταχεία εκπαίδευση να μπορούν να λάβουν μέρος στις διαδικασίες εμβολιασμού που διενεργούνται σε όλη τη χώρα.

Ήδη, πάνω από 3000 μέλη πληρώματος έχουν εκπαιδευτεί στην παροχή πρώτων βοηθειών, έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Λονδίνο, το Μπρίστολ, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ, το Εδιμβούργο, τη Γλασκόβη και το Μπέλφαστ, ενώ σύμφωνα με την ΕasyJet, το πλήρωμά της είναι σε θέση για να υποστηρίξει την Εθνική Υπηρεσία Υγείας στο πανεθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

Από πλευράς τους, τα μέλη του πληρώματος δηλώνουν ότι λόγω της εκπαίδευσής τους, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες στην προσπάθεια εμβολιασμού της χώρας.

Σημειώνεται ότι η EasyJet, όπως και άλλες αεροπορικές εταιρείες, λειτουργεί με μειωμένο πρόγραμμα πτήσεων από την αρχή της πανδημίας, με πολλούς από τους υπαλλήλους της να βρίσκονται σε αναστολή.