Ο ιστότοπος Glassdoor που σχετίζεται με την εύρεση εργασίας, συνέταξε τη λίστα με τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για το 2021.

Η συγκεκριμένη κατάταξη διαμορφώθηκε με βάση τις απόψεις περισσοτέρων από 70 εκατομμυρίων εργαζομένων σε πάνω από 1,3 εκατομμύρια εταιρείες. Οι απόψεις αυτές αφορούσαν θέματα που σχετίζονταν με το εργασιακό περιβάλλον, το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στις συγκεκριμένες εταιρείες, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία αλλά τις ευκαιρίες για ανέλιξη που προσφέρει η κάθε επιχείρηση στους εργαζομένους της.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν επίσης και θέματα που σχετίζονταν με την πανδημία του κορωνοϊού. Ποιες εταιρείες τήρησαν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19; Ποιες στήριξαν περισσότερο τους εργαζομένους στις νέες επαγγελματικές συνθήκες που επέβαλε η πανδημία;

«Οι φετινοί νικητές απέδειξαν – σύμφωνα πάντα με τους υπαλλήλους τους – ότι ακόμη και κάτω από δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες μπορούν να προσαρμοστούν και να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στηρίζοντας πρώτα από όλα τους εργαζομένους τους.» δήλωσε ο Ceo της Glassdoor, Κρίστιαν Σάδερλαντ-Γουόνγκ όπως μεταδίδει το CNBC.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την κατάταξη με τις καλύτερες εταιρείες σε HΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία. Ανάμεσά τους θα βρείτε την Delta Airlines και την Airbus. 

Τα κορυφαία 10 μέρη για εργασία στις ΗΠΑ το 2021

1. Bain & Company

2. NVIDIA

3. In-N-Out Burger

4. HubSpot

5. McKinsey & Company

6. Google

7. Delta Air Lines

8. lululemon

9. Microsoft

10. HEB

 

Πού αξίζει να δουλέψεις στη Γερμανία;
1. Roche

2. Google

3. Puma

4. MHP

5. Siemens Healthineers

6. Volkswagen

7. SAP

8. Capgemini

9. Porsche

10. BMW

Οι 10 καλύτερες γαλλικές εταιρείες
1. Salesforce

2. Michelin

3. SAP

4. Murex

5. Orange

6. Decathlon

7. Sage

8. Microsoft

9. Airbus

10. L’Oréal