Χαμηλά ποσοστά για τον αεροπορικό όμιλο Air France-KLM. Ο κύκλος εργασιών του αεροπορικού ομίλου, μειώθηκε κατά το ήμισυ το πρώτο τρίμηνο του 2021, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020 και οι ζημίες ανήλθαν σε 1,5 δισ. ευρώ.

Επιπλέον συγκριτικά με το 2020, ο αριθμός των επιβατών μειώθηκε κατά τρία τέταρτα σε 4,8 εκατ. Ο αεροπορικός όμιλος Air France-KLM το 2020 υπέστη απώλειες άνω των 7 δισ. ευρώ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσον αφορά την KLM, θέλει να διαθέσει πέντε εκατ. ευρώ για το απολυθέν προσωπικό του ολλανδικού μέρους του ομίλου. Τα χρήματα προορίζονται για εκπαίδευση/κατάρτιση 1.200 απολυμένων ή βοήθεια προκειμένου να ιδρύσουν δική τους επιχείρηση.

Η εταιρεία D-Reizen με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Prijsvrij ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των εργασιών του. Ο πτωχευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός θα κάνει «επανεκκίνηση» καθώς 100 -150 καταστήματα επαναλειτουργούν. Επιπλέον, 400 – 450 από τους 1.000 εργαζόμενους θα διατηρήσουν τη θέση τους. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία D-Reizen προσφέρει σημαντικό αριθμό ταξιδιών και στην Ελλάδα.