Η Lufthansa Technik, μια αδελφή εταιρεία της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας, φτιάχνει ένα VIP αεροπλάνο το οποίο είναι ιδανικό για πάρτι καθώς διαθέτει το δικό του νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Πρόκειται για ένα αεροπλάνο A330 που φέρει το όνομα «Explorer». Θα διαθέτει γυάλινο δάπεδο, ένα ολόκληρο γυμναστήριο, γκαράζ για αυτοκίνητα, δίκλινα υπνοδωμάτια και βεράντα. Τα τοιχώματα διαθέτουν ένα υπερσύγχρονο σύστημα από οθόνες οι οποίες ρυθμίζονται για να προβάλουν διάφορες θεματικές. Έτσι θα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεστε στο διάστημα ή ακόμα και κάτω από τη θάλασσα.

Το εν λόγω αεροσκάφος θα μπορούσε να δημιουργήσει νέες προοπτικές στα πολυτελή ταξίδια αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από όσα προσφέρει ένα σούπερ γιοτ. Αντίθετα μάλιστα, προσφέρει όχι μόνο ακραία πολυτέλεια αλλά μειώνει και δραστικά τον χρόνο ταξιδιού καθώς θα επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδεύουν από τη μία χώρα στην άλλη μέσα σε λίγες ώρες.

Προς το παρόν, το αεροπλάνο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί 12 επιβάτες, αν και η εταιρεία λέει ότι μπορεί να επεκταθεί για να πετάξει με έως και 47 άτομα ταυτόχρονα.