Σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, η Air Europa γιόρτασε το δρομολόγιο Αθήνα-Μαδρίτη.

Η Air Europa, κατέβηκε πρώτη φορά στην Αθήνα με seasonal schedule το καλοκαίρι του 2019. Ήταν μια εξαιρετικά πετυχημένη χρονιά, που όμως δεν είχε συνέχεια λόγω της πανδημίας. Παρόλα αυτά επανήλθε το 2021 αλλά και το 2022.

Η επόμενη χρονιά όμως, σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή. Πρώτη φορά ο προγραμματισμός των πτήσεων, γίνεται με βάση τις ανάγκες των Ελλήνων ταξιδιωτών και είναι ιδανικές: φεύγει από Αθήνα νωρίς το πρωί και επιστρέφει από Μαδρίτη αργά το βράδυ, 4 φορές την εβδομάδα.

Αυτός ο προγραμματισμός επιτρέπει όλες τις ανταποκρίσεις στο δίκτυο της Air Europa, στο εσωτερικό της Ισπανίας αλλά και στα υπερατλαντικά της Αμερικανικής ηπείρου, όπου η εταιρεία έχει ένα πολύ εκτεταμένο δίκτυο πτήσεων.

H Air Europa είναι ανάμεσα στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες. Με ένα μεγάλο δίκτυο προορισμών και έναν από τους πιο νέους στόλους. Εχει 5 Dreamliner 787 ενώ μέσα στο 2023 θα προστεθούν άλλα 4, 12 Airbus, 24 Boeing 737-800 και 11 Embraer 195 για τις κοντινές διαδρομές.