Η Sky Express ανακοίνωσε τα καινούργια δρομολόγια για το Πάσχα τα οποία είναι τα παρακάτω:
Αθήνα – Σαντορίνη & Σαντορίνη – Αθήνα
Αθήνα – Μύκονος & Μύκονος – Αθήνα
Οι παραπάνω πτήσεις ξεκινούν στις 21 Απριλίου με καθημερινά δρομολόγια και θα γίνονται με τα αεροσκάφη ATR42, της Sky Express.
Όλοι οι επιβάτες της Sky Express, που φτάνουν από Αθήνα στη Σαντορίνη ή τη Μύκονο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το «Business Lounge – Melina Merkouri».
Οι καλοκαιρινές πτήσεις της εταιρείας έχουν ως εξής:
- Από και προς Ηράκλειο και Αθήνα, με καθημερινές πτήσεις (από 21/4/16)
- Από και προς Ηράκλειο, Ρόδο και Κω με αντίστοιχες εβδομαδιαίες πτήσεις
- Από και προς Θεσσαλονίκη και Σκύρο
Επίσης η εταιρεία καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου πηγαίνει στους παρακάτω προορισμούς:
Ρόδο, Χίο, Σάμο, Λέσβο, Λήμνο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Κύθηρα,
Σητεία-Λευκάδα και Σητεία-Αλεξανδρούπολη
Η Sky Express σε πρόσφατο συνέδριο που έλαβε χώρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έλαβε το βραβείο για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική για το 2015.
Αυτό έγινε αφού είχε λάβει το βραβείο ως η αεροπορική της χρονιάς 2014/2015 από το E.R.A (European Regional Airlines).
Η Sky Express, λειτουργεί τα τελευταία 11 χρόνια και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 65.000 πτήσεις. Ακόμα, πραγματοποιεί πτήσεις σε πάνω από 20 προορισμούς εντός Ελλάδας και διαθέτει Jetstream και ATR αεροσκάφη.