Απίστευτο και όμως συνέβη. Μια τεράστια αράχνη εμφανίστηκε στην οροφή του κόκπιτ ενός αεροπλάνου Cessna και έπεσε πάνω στον πιλότο, ενώ αυτός το προσγείωνε σε μικρό αεροδρόμιο στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας.

Ο ίδιος περιέγραψε την αράχνη ως ένα «μεγάλο παιδί» 15 εκατοστών. Όπως αναφέρθηκε, είχε εντοπιστεί μέσα στο αεροπλάνο πριν από μία εβδομάδα, μα είχε θεωρηθεί πως είχε διαφύγει- κάτι που, όπως προέκυψε, δεν είχε συμβεί.

Το 9News.com.au απέκτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται η αράχνη να περπατά και να πέφτει κατά τη διάρκεια της πτήσης στο Kakadu National Park.

 

Ένας επιβάτης κατέγραφε την κάθοδο του αεροπλάνου. «Πρόσεξα τον πιλότο να γέρνει στα αριστερά και να κοιτά τη γυναίκα μου» είπε σχετικά. Τότε η Κολίν έδειξε προς τα πάνω.

«Είδα την αράχνη και άρχισα να γελάω επειδή ήξερα ότι ήταν μια άκακη ‘huntsman’» διηγήθηκε ο Χάνκοκ- ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν φοβήθηκε επειδή έχει φίδια ως κατοικίδια.

«Πανικοβλήθηκε, προσπαθώντας να τη διώξει από το πόδι του» είπε ο Χάνκοκ, μιλώντας για την αντίδραση του πιλότου. «Δεν το χάρηκε καθόλου».